Horoscop


Berbec

Starea dv. generală se îmbunătăţeşte constant. Deşi vor mai exista discuţii, relaţia cu familia va fi bună. Dacă aveţi de gând să demaraţi unele investiţii în cămin, şansa va fi de partea dv., mai ales la sfârşitul intervalului. Interesul pentru chestiunile materiale va fi mai mare decât de obicei. Aţi putea să obţineţi unele câştiguri din colaborări sau vi se va returna un împrumut.

Taur

Sunteţi nemulţumit de faptul că problemele de familie tind să se acutizeze. Chiar dacă relaţia cu rudele apropiate nu este cea pe care v-o doriţi, nu trebuie să vă arătaţi nemulţumirea. Dacă veţi reuşi să vă cenzuraţi impulsivitatea, veţi putea să evitaţi o mulţime de dispute obositoare. Sănătatea s-ar putea să vă facă probleme şi ar fi bine să trataţi cu toată atenţia orice simptom pe care-l observaţi.

Gemeni

Problemele cu care v-aţi confruntat până acum sunt ca şi rezolvate, iar în această perioadă aţi putea finaliza unele activităţi pe care le-aţi început la sfârşitul anului trecut. Situaţia sentimentală vă preocupă în mod special, şi chiar vă îngrijorează într-o oarecare măsură. În plan financiar, fiţi cât se poate de prudent şi nu vă implicaţi în colaborări sau unele investiţii până nu vă sunt clare toate condiţiile.

Rac

Financiar, nu veţi avea mari probleme, chiar dacă cheltuielile vor fi mai mari decât în mod obişnuit. Relaţia cu membrii familiei vă ajută să vă echilibraţi şi să depăşiţi cu mai multă uşurinţă micile probleme cotidiene. Popularitatea dv. în rândul persoanelor de sex opus creşte considerabil. Vi se vor face complimente, şi poate se vor ivi unele oportunităţi, dar nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţa dv. sentimentală.

Leu

Sunteţi dornic să vă implicaţi în tot felul de activităţi, dar ar fi bine să nu vă canalizaţi eforturile în mai multe direcţii. În sfera familiei, va fi agitaţie mare. Este posibil să demaraţi o lucrare în apartament, cu scopul de a vă îmbunătăţi confortul. Din punct de vedere sentimental, veţi fi oarecum confuz în această săptămână, aşa că nu este cazul să luaţi decizii importante, şi mai ales pripite, în această direcţie.

Fecioară

Veţi avea de rezolvat o mulţime de mărunţişuri. Starea dv. generală nu va fi nemaipomenită, dar vă veţi descurca. În cazul în care aveţi de susţinut o activitate intelectuală, nu trebuie să aveţi niciun fel de emoţii, căci inteligenţa şi inspiraţia se vor îmbina în mod fericit, şi, chiar dacă rezultatele eforturilor depuse se vor vedea cu ceva întârziere, nu aveţi de ce să fiţi nemulţumit.

Balanţă

Chestiunile financiare vor fi prioritare în această perioadă. Este posibil să vi se ofere ocazia unor investiţii, dar în acest caz riscurile asumate ar trebui să fie minime. Cheltuielile vor fi destul de mari, dar veţi avea parte şi de ceva câştiguri suplimentare. În plan afectiv, lucrurile evoluează bine, chiar dacă se ivesc şi unele controverse. Important este că vă aşteaptă clipe plăcute alături de persoana iubită.

Scorpion

Evenimentele se vor precipita, astfel încât veţi avea o mulţime de direcţii în care să acţionaţi. În plan profesional, se pare că veţi primi noi atribuţii, care vă vor pune la încercare inteligenţa şi inventivitatea. Mare atenţie, totuşi, căci relaţia cu şefii nu evoluează aşa cum v-aţi dori. Popularitatea dv. este maximă, ceea ce vă va permite să vă faceţi noi prieteni sau să vă consolidaţi relaţiile deja existente.

Săgetator

Veţi traversa o perioadă bună în plan sentimental. Persoana iubită va fi alături de dv. în orice veţi întreprinde, atât la locul de muncă, cât şi acasă. În timpul liber, se vor ivi posibilităţi de a face ceva util în cămin. Ar fi indicat, însă, să nu exageraţi, căci aveţi multe sarcini şi la serviciu. În cazul în care intenţionaţi să faceţi o investiţie, fiţi atenţi, căci n-ar fi exclus să apară unele probleme neaşteptate.

Capricorn

Activităţile sociale vor fi la ordinea zilei în această perioadă. Nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania prietenilor, dar şi de a cunoaşte persoane care vă vor fi de un real folos în viitorul nu prea îndepărtat. În a doua parte a intervalului, este posibil să aflaţi că o persoană din anturajul apropiat se confruntă cu o situaţie mai deosebită şi are nevoie de sprijinul dv. Nu mai staţi pe gânduri!

Vărsător

Starea de agitaţie care vă va caracteriza pe tot parcursul intervalului vă poate pune în situaţia de a intra în controverse obositoare cu cei din jur. Veţi avea de făcut o mulţime de ,,artificii” pentru rezolvarea chestiunilor profesionale, dar, în acest fel, veţi reuşi să îmbinaţi utilul cu plăcutul. Interesul pentru chestiunile materiale va creşte simţitor spre sfârşitul perioadei, dar nu există motive de îngrijorare.

Peşti

Starea dv. generală nu va fi dintre cele mai bune: energia fizică va fi la limita inferioară şi n-ar fi exclus să fiţi obligat să faceţi o vizită la medic. Oricum, este o perioadă în care nu tebuie să vă suprasolicitaţi, ci să vă găsiţi mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. La serviciu, veţi avea parte de multă alergătură, iar sprijinul colegilor va întârzia să se arate în prima parte a intervalului.