HoroscopBerbec
Capacitatea de concentrare este destul de scăzută în această perioadă, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în activităţi intelectuale deosebite. Relaţia cu prietenii este prioritară, dar nu uitaţi că sunt destul de multe lucruri mai importante de făcut. Veţi primi nişte informaţii care vă vor trezi interesul, dar nu este cazul să luaţi de bun tot ce vă trece pe la urechi.
Taur
Traversaţi o perioadă în care va trebui să munciţi din greu, dar realizările pe care le veţi obţine acum vor fi de durată. În familie veţi avea parte de o atmosferă mai puţin plăcută, însă nu este momentul să vă exprimaţi nemulţumirile. În cazul în care vi se va propune o colaborare, nu daţi un răspuns până nu aflaţi toate datele necesare pentru a vă face o imagine corectă asupra situaţiei.
Gemeni
Veţi avea parte de multă alergătură, pentru tot felul de chestiuni minore. Sunteţi ocupat cu prea multe probleme şi deja nu mai discerneţi care vă sunt priorităţile. Lucrurile nu se vor rezolva de la sine, aşa că aţi face bine să vă puneţi ordine în idei. Partenerul vă poate fi de mare ajutor, dacă-i veţi asculta sfaturile. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară.
Rac
Veţi avea parte de o mulţime de activităţi minore, care nu vă vor lasă timp nici să respiraţi. Unele treburi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Capacitatea dv. de adaptare este bună, aşa că veţi reuşi să rezolvaţi totul din mers. Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin.
Leu
Sunteţi mai agitat decât de obicei, şi nu prea aveţi stare pentru a duce la bun sfârşit ceea ce v-aţi propus. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în controverse inutile. Este posibil să aveţi şansa unui câştig, dar pentru aceasta va trebui să acţionaţi cu multă diplomaţie. Şi în familie se mizează mult pe ajutorul dv., aşa că ar fi bine să faceţi un efort pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi.
Fecioară
Nemulţumirile dv. sunt reale, dar uşor exagerate. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţa sentimentală, deoarece este puţin probabil să fiţi satisfăcut. Este nevoie de mai multă răbdare pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Activităţile sociale vor fi prioritare în această perioadă. Mintea vă este plină de idei, dar n-ar strica să vă sfătuiţi cu cei din jur înainte de a le pune în practică.
Balanţă
Starea generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil de fapte măreţe. Energia mentală este la limita superioară, dar nu este cazul să vă suprasolicitaţi. Dacă veţi amâna chestiunile mai dificile pentru săptămâna viitoare, veţi putea să petreceţi clipe relaxante în compania prietenilor sau a partenerului. Faceţi câteva drumuri scurte, în care reuşiţi să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale.
Scorpion
Încercările de a finaliza o lucrare începută de mai mult timp vor fi sprijinite de cei din jur. Aţi putea lua decizii sau aţi putea demara, cu reale şanse de succes, o nouă activitate. Ceva bani aţi putea câştiga din colaborări. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece aţi putea genera neînţelegeri, atât la locul de muncă, cât şi în familie. Fiţi prudent şi nu vă lăsaţi „furat” de orice informaţie primită.
Săgetător
S-ar putea să fiţi nevoit să luaţi o decizie dificilă cu privire la o colaborare. Sfaturile unei persoane cu experienţă vă ajută să înţelegeţi că avantajele financiare nu justifică timpul pierdut. De aceea, cel mai bine ar fi ca în această perioadă să evitaţi să vă implicaţi în chestiuni legate de bani. Popularitatea dv. va creşte simţitor, dar nu este cazul să vă lăsaţi dus de val şi să faceţi schimbări de anvergură.
Capricorn
Vă daţi seama că cineva din anturaj nu vă simpatizează, dar trebuie să aveţi mare grijă cum controlaţi lucrurile. Nu este recomandat să provocaţi o discuţie în contradictoriu, ci trebuie să faceţi totul cu subtilitate. Ar fi bine să vă implicaţi în activităţi practice, care vă vor permite să vă consumaţi în mod eficient energia de care dispuneţi. Încercaţi să fiţi cât se poate de ponderat în manifestări.
Vărsător
În anturajul apropiat este posibil să apară discuţii în contradictoriu. În gospodărie aţi cam rămas în urmă cu activităţile, iar, în cazul în care doriţi să faceţi unele schimbări, puteţi miza pe sprijinul celorlalţi membri ai familiei. La serviciu, situaţia se anunţă liniştită, iar propunerile dv. vor fi încurajate de o persoană cu funcţie. Ar fi bine să rezolvaţi problemele cu partenerul, pe care le-aţi tot amânat.
Peşti
Este o săptămână bună pentru a vă ocupa mai mult de propria persoană. O vizită prin magazine împreună cu partenerul v-ar putea da ocazia să mai cumpăraţi câte ceva pentru cămin şi implicit să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. Relaţia cu prietenii va fi pusă la încercare din cauza unor vorbe spuse la întâmplare. Nu este cazul să vă pripiţi cu concluziile, mai bine lăsaţi timpul să-şi spună ultimul cuvânt.