FC Caransebes, calificare cu peripetii în ,,cuibul” Vulturilor!


Miercuri, 30 iulie, pe Stadionul Municipal din Lugoj s-a disputat partida contând pentru faza a doua a Cupei României, ediţia 2014-2015, între Vulturii, din localitate, şi FC Caransebeş.

Sub privirile fostului internaţional Dan Alexa, antrenorul lui ACS Poli Timişoara, şi ale preşedintelui caransebeşean George Galamaz, prezenţi în tribună, partida a debutat timid de ambele părţi, prima fază mai importantă a meciului consumându-se la poarta gazdelor, când, în minutul 44, Goşa a prins un şut bun de la 40 de metri, dar portarul lugojean a reuşit să scoată mingea din vinclu, deviind-o în corner. După executarea acestuia, goal-keeper-ul gazdelor a ieşit pe sub minge, însă, de la doar 6 metri, Dârvaru a trimis pe lângă poarta goală.

În minutul 47, Ardelean a scăpat singur spre poarta gugulană, însă şi-a prelungit prea mult balonul, iar Coca a reuşit intercepţia. Tot gazdele puteau trece la conducere în minutul 60, când Dicu a fost la un pas de autogol, însă portarul gugulan a reuşit să respingă cu capul în afara terenului.

Scorul a fost deschis în minutul 84, când, după o bâlbâială a fundaşilor lugojeni în propriul careu, Manea a înscris din 5 metri.

Peste doar două minute gazdele au egalat, prin Stoichescu, care a înscris cu capul, la colţul scurt.

Caransebeşenii s-au calificat în minutul 90+2, când Suru a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă adversă, iar Artean a fructificat lovitura de la 11 metri acordată de centralul întâlnirii, trăgând în stânga lui Iordache.

Să mai spunem că, după meci, Cristi Suru a fost dus la Spitalul Municipal „Teodor Andrei” din Lugoj, cu umărul dislocat.

Vulturii Lugoj: Paul Iordache, Flavius Vlădia, Cosmin Loga, Eugen Miculescu, Sergiu Precupanu, Denis Vînătu, Claudiu Roşie (Caius Marta), Paul Radosav (Alexandru Ivaşcu), Răzvan Magdaş (Petrică Stoichescu), Claudiu Ardelean (Ionuţ Murariu). Antrenor, Cosmin Petroesc.

FC Caransebeş: Valentin Coca, Dănuţ Bilia (Grigore Săulescu), Gheorghe Goşa, Andrei Dicu, Marian Buşu, Alexandru Manea, Gabriel Precup, Andrei Artean, Sabin  Lupu (Fabian Himcinschi), Cristian Poiană, Elvis Dârvaru (Cristian Suru, Marco Muscă). Antrenor, Sorin Bălu.

Următorul meci amical al gugulanilor va fi vineri, 1 august, când, de la ora 11, vor întâlni pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş pe Ripensia Timişoara

Sorin ROGOZ