Horoscop


Berbec

Activităţile sociale şi profesionale vă vor absorbi în această perioadă mai multă energie decât de obicei. Veţi fi stresat din cauza unor evenimente neaşteptate, bizare chiar, cu care vă veţi confrunta, dar cărora le veţi face faţă. Puterea dv. de adaptare la situaţii noi, inedite, vă va scoate din multe încurcături şi va demonstra o dată în plus, celor ce vă cunosc, faptul că sunteţi un om de încredere.

Taur

Sunteţi nemulţumit de faptul că problemele de familie tind să se acutizeze. Chiar dacă relaţia cu rudele apropiate nu este cea pe care v-o doriţi, nu trebuie să vă arătaţi nemulţumirea. Dacă veţi reuşi să vă cenzuraţi impulsivitatea, veţi putea să evitaţi o mulţime de dispute obositoare. Sănătatea s-ar putea să vă facă probleme şi ar fi bine să trataţi cu toată atenţia orice simptom pe care-l observaţi.

Gemeni

Problemele cu care v-aţi confruntat până acum sunt ca şi rezolvate, iar în această perioadă aţi putea finaliza unele activităţi pe care le-aţi început la sfârşitul anului trecut. Situaţia financiară vă preocupă în mod special şi chiar vă îngrijorează într-o oarecare măsură. În plan financiar, fiţi cât se poate de prudent şi nu vă implicaţi în colaborări sau unele investiţii până nu vă sunt clare toate condiţiile.

Rac

Căminul dv. va fi scena unor evenimente care nu vor lăsa să vă odihniţi. Dacă aveţi de gând să începeţi o lucrare de mare amploare, fiţi atent, căci lucrurile ar putea dura mai mult decât credeaţi. Şi cheltuielile ar putea fi peste aşteptări. În plan sentimental, va fi mare agitaţie: veţi avea discuţii cu partenerul pe teme de interes comun, şi ar fi bine să nu insistaţi, cel puţin în prima parte a intervalului.

Leu

Activităţile gospodăreşti vă vor consuma mare parte din energie. Veţi avea parte de unele schimbări care, chiar de vă vor stresa, în bună măsură vă vor avantaja. Totul e să vă păstraţi calmul şi să nu daţi curs impulsivităţii. Mare atenţie, căci este posibil ca prin casă să se producă unele stricăciuni. Colaborarea cu colegii evoluează excelent. În familie vor fi unele tensiuni, care se vor rezolva abia săptămâna viitoare.

Fecioară

Ca de obicei, tot timpul în mişcare, tot timpul fără astâmpăr, nu veţi avea odihnă nici în această perioadă. Veţi purta discuţii, veţi negocia, veţi călători în interes de serviciu. Este posibil să primiţi o aprobare pentru care vă veţi agita mai mult decât vă închipuiţi. Relaţia cu partenerul de viaţă evoluează din ce în ce mai bine în această săptămână, şi e foarte posibil să primiţi ori un cadou, ori nişte dovezi clare ale sentimentelor acestuia.

Balanţă

Veţi fi preocupat de rezolvarea unor probleme financiare. Nu e exclus să vi se ofere o colaborare avantajoasă, dar este bine să ştiţi că rezultatele nu vor veni chiar atât de repede pe cât vă aşteptaţi. Planurile dv. mai vechi au şanse reale să se concretizeze, dar pentru asta va trebui să cereţi ajutorul unor colegi, sau să munciţi mai mult. Chestiunile profesionale vă solicită mai mult în această perioadă, dar le veţi veţi face cu succes.

Scorpion

Evenimentele se vor precipita, astfel încât veţi avea o mulţime de direcţii în care să acţionaţi. În plan profesional, se pare că veţi primi noi atribuţii, care vă vor pune la încercare inteligenţa şi inventivitatea. Mare atenţie, totuşi, căci relaţia cu superiorii ierarhici nu evoluează aşa cum v-aţi dori. Popularitatea dv. este maximă, ceea ce vă va permite să vă faceţi noi prieteni sau să vă consolidaţi relaţiile deja existente.

Săgetator

Veţi traversa o perioadă bună în plan sentimental. Persoana iubită va fi alături de dv. în orice veţi întreprinde, atât la locul de muncă, cât şi acasă. În timpul liber, se vor ivi nenumărate posibilităţi de a face ceva util în cămin. Ar fi indicat, însă, să nu exageraţi, căci aveţi multe sarcini şi la serviciu. În cazul în care intenţionaţi să faceţi o scurtă deplasare, fiţi atent, căci n-ar fi exclus să apară unele probleme neaşteptate.

Capricorn

Veţi avea de făcut faţă unor cheltuieli care nu erau trecute în program. N-ar fi exclus ca unul dintre prieteni să se confrunte cu o situaţie mai dificilă şi să aibă nevoie de sprijinul dv. financiar. În cazul în care aveţi de gând să faceţi o investiţie spre sfârşitul intervalului, mare atenţie, căci cineva ar putea încerca să vă păcălească. La serviciu, situaţia nu va evolua conform aşteptărilor, aşa că fiţi cu ochii în patru la şefi!

Vărsător

Vă aşteaptă o perioadă aglomerată, în care va trebui să faceţi faţă la tot felul de solicitări, atât la serviciu, cât şi acasă. În plan profesional, aţi putea demara activităţi noi, dar vor exista persoane care vă vor pune tot felul de beţe-n roate. Din păcate, relaţia cu partenerul de viaţă e cam tensionată. Tendinţa spre impulsivitate vă poate pune în situaţia de a avea discuţii aprinse cu cei din jur, ceea ce nu va fi în avantajul dv.

Peşti

Starea dv. generală nu este nemaipomenită, obosiţi uşor şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Pentru că se pot încinge dispute pe marginea unor păreri diferite, va trebui să fiţi mai atent decât de obicei la ceea ce vorbiţi, pentru că sunteţi cam nervos, gata să spuneţi ceva ce veţi regreta mai târziu. Abţineţi-vă de la comentarii maliţioase, de la critici dure, şi încercaţi să nu vă eliberaţi nervii la orice impuls.