Horoscop


Berbec

Unele lucrări pe care nu le-aţi rezolvat când trebuia vă vor răpi mai mult timp decât aţi putea crede. Capacitatea de concentrare va fi mai scăzută, aşa că evitaţi să luaţi decizii importante. Este o perioadă în care ar fi bine să ţineţi cont de intuiţie. Veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Partenerul va avea unele realizări de care vă veţi bucura împreună.

Taur

Nu este exclus să apară un obstacol neaşteptat în calea finalizării unuia dintre proiectele dv., dar nu trebuie să vă impacientaţi, fiindcă se va găsi cineva care să vă dea o mână de ajutor. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, încercaţi să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine. N-ar fi exclus ca pe acasă să apară câte ceva de reparat.

Gemeni

Aveţi chef de distracţii, pe care nu vă va fi greu să le găsiţi. Căutaţi câţiva prieteni, pentru a pune la punct un program atractiv pentru timpul liber. Veţi face o nouă cunoştinţă, care va fi pe placul dv., ceea ce vă va ridica moralul. Pentru ceea ce veţi dori să realizaţi este nevoie de multă alergătură. Este o perioadă favorabilă realizărilor pe plan social şi financiar.

Rac

Veţi avea de făcut multe drumuri. Activităţile în care vă veţi implica se vor dovedi binevenite, căci veţi scăpa de surplusul de energie. Este posibil ca o cunoştinţă făcută întâmplător să vă reţină în mod deosebit atenţia. Intuiţia de care daţi dovadă vă va permite să vă faceţi remarcat într-un grup mai larg, dar şi să rezolvaţi o situaţie delicată. Profesional, totul merge ca pe roate.

Leu

S-ar putea să aveţi unele probleme financiare, care să nu vă permită să vă petreceţi timpul liber aşa cum v-aţi dori. Oricum, fiţi atent pe ce cheltuiţi banii. Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi mai mare decât de obicei în această perioadă. Popularitatea în cercul de prieteni va creşte semnificativ şi veţi fi în centrul atenţiei. Profesional, se anunţă o reuşită.

Fecioară

Sunteţi vioi şi plin de iniţiative, dar nu aveţi suficientă răbdare pentru ceea ce v-aţi pus în plan. Încercaţi să nu vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece n-ar fi exclus să aveţi o surpriză mai puţin plăcută. Cel mai bine ar fi să vă orientaţi spre cât mai multe activităţi practice. Şi chestiunile domestice vă vor consuma ceva mai mult timp decât în mod obişnuit.  

Balanţă

Activităţile sociale vă vor face bine, căci vă vor permite să depăşiţi mai uşor agitaţia cotidiană, ce pare a nu se mai termina. Veţi avea o discuţie cu o rudă, în urma căreia vor apărea câteva semne de întrebare. Aveţi nevoie de timp pentru a vă pune gândurile în ordine. Spre sfârşitul intervalului, sunteţi irascibil şi riscaţi să stricaţi relaţiile cu unii colaboratori.

Scorpion

Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că n-ar fi rău să vă rezervaţi mai mult timp pentru odihnă. Acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii. Răbdarea şi perseverenţa se cer a fi puse pe primul plan, căci proiectele pe care vi le-aţi făcut nu prea au sorţi de izbândă. Nu aveţi însă niciun motiv să vă impacientaţi, căci aveţi timp suficient la dispoziţie.   

Săgetător

Aţi putea avea o realizare mai deosebită în plan sentimental; fiţi atent, căci beneficiaţi de o şansă care nu se ştie când va mai apărea. E posibil să primiţi nişte bani, cărora le veţi găsi repede o utilizare. De activităţile gospodăreşti nu prea aveţi şanse să scăpaţi, oricât de mult v-aţi dori-o. Eficienţa de care daţi dovadă vă permite să finalizaţi cu rapiditate orice iniţiativă.

Capricorn

Cineva din familie vă va solicita sfatul într-o problemă importantă. Timpul liber ar putea fi alocat chestiunilor domestice, la care aţi rămas în urmă în ultima perioadă. Sunteţi încordat într-o oarecare măsură, dar după ce veţi pune la punct planurile de viitor vă veţi simţi mult mai bine. Ar fi indicat să nu căutaţi nod în papură celor din jur, care fac tot posibilul să vă ajute.

Vărsător

Este posibil să vă implicaţi într-o activitate nouă în plan social. În acest caz, pregătiţi-vă pentru un efort susţinut, căci succesul va veni, dar cu oarecare întârziere. Este posibil ca cineva din anturaj să aibă nevoie de sprijinul dv. pentru a-şi rezolva problemele cu care se confruntă. Pe cât posibil, nu încercaţi să mediaţi neînţelegerile celor din jur, şi toată lumea va fi mulţumită.

Peşti

Vă veţi bucura de o relaţie bună cu cei din familie, aşa că, dacă aveţi nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrală vă va avantaja. Este posibil să vă preocupaţi de proiecte noi, semn că vă faceţi remarcat datorită calităţilor cu care sunteţi înzestrat. Analizaţi cu atenţie oportunităţile care se ivesc, mai ales dacă e vorba de bani. Activităţile recreative vă vor ajuta să vă simţiţi mai bine în această perioadă.