Horoscop


Berbec

Vă aşteaptă o săptămână bună, căci inspiraţia dv. se va dovedi deosebit de eficientă, ducând la unele realizări financiare. O vizită în week-end vă va face mare plăcere şi vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care vreţi să faceţi o investiţie. S-ar putea să fiţi dezamăgit din cauza unei colaborări care nu merge conform aşteptărilor.

Taur

Cineva din familie are nevoie de sprijinul dv. într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori și prieteni nu vă puteţi baza, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta este suficient de bună pentru a compensa neplăcerile cotidiene.

Gemeni

Capacitatea dv. de concentrare va atinge un maxim, iar deciziile pe care le veţi lua în aceste zile se vor dovedi extreme de inspirate. Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa.

Rac

Capacităţile mentale se situează la cote înalte, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile dintre problemele cu care vă confruntaţi. La serviciu, doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ şi acest lucru vă poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii vă vor aprecia implicarea şi n-ar fi exclus să-şi propună să mai apeleze şi altă dată la sugestiile și inițiativele dv.

Leu

Luaţi decizii inspirate, care vă asigură reuşita pe plan social şi succesul în relaţiile sentimentale. Aveţi idei bune, care vă vor schimba viitorul. În week-end, mergeţi într-o vizită la prieteni. Ar fi bine să nu neglijaţi odihna. Toată perioada sunteţi plin de energie şi aveţi succes în orice întreprindeți. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite din cauza entuziasmului.

Fecioară

Vă hotărâţi să faceţi nişte drumuri, pentru a rezolva o problemă a partenerului de viaţă. Puteţi să vă ocupaţi de aspectele financiare, dar ar fi indicat să evitaţi speculaţiile. Dacă aveţi de luat decizii importante, vă puteţi baza pe intuiţie. La sfârşitul intervalului, vă loviţi de o problemă sentimentală despre care aţi crezut că s-a rezolvat de la sine, dar care revine în actualitate.

Balanţă

Rezultatele pe care le aşteptaţi întârzie să apară, ceea ce vă nelinişteşte şi vă nemulţumeşte totodată. Nu e cazul să vă faceţi probleme; ideile dv. sunt excelente, dar trebuie să învăţaţi să daţi dovadă de mai multă răbdare. Oricum, traversaţi o perioadă bună, în care eforturile dv. sunt recunoscute. Din punct de vedere sentimental, veţi avea parte de o mică bucurie.

Scorpion

În jurul dv. există multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alegeţi-vă cu grijă colaboratorii, altfel puteţi avea surprize mai puţin plăcute. N-ar fi exclus să primiţi un cadou neaşteptat de la o cunoştinţă apropiată. În cazul în care aveţi nevoie de un împrumut, şansa va fi de partea dv. Aveţi tendinţa să vă dedicaţi total muncii şi să neglijaţi relaţiile sentimentale.

Săgetător

Este posibil ca o cunoştinţă să vă transmită veşti care nu vă vor încânta într-o prea mare măsură. Nu trebuie însă să vă alarmaţi, deoarece se va demonstra că lucrurile nu sunt chiar atât de grave precum s-ar putea crede. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi riscante. Prudenţa va trebui să fie prioritară în tot ce întreprindeţi în acest interval.

Capricorn

Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu experienţă de viaţă, care vă împărtăşeşte câteva dintre secretele sale. Sunteţi puţin confuz, ceea ce ar putea să vă afecteze atât relaţiile sociale, cât şi pe cele sentimentale. Nu începeţi activităţi noi în această perioadă, chiar dacă primiţi propuneri tentante. Relaţiile cu colegii sunt foarte bune şi ar fi bine să profitaţi de această conjunctură.

Vărsător

Comunicarea cu cei din jur evoluează ceva mai bine, ceea ce vă va permite să aflaţi lucruri interesante, dar şi să vă faceţi noi prieteni. Încercaţi totuşi să fiţi atent la ceea ce spuneţi, căci riscaţi să faceţi nişte afirmaţii care vor genera discuţii aprinse, obositoare. Dacă demaraţi o nouă activitate, înarmaţi-vă cu răbdare, căci rezultatele se vor vedea abia după un timp.

Peşti

Vă agitaţi exagerat şi fără niciun rost. Sunteţi oarecum nemulţumit de faptul că se mizează prea mult pe efortul dv. în cămin, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu încercaţi să întreprindeţi activităţi deosebite, deoarece sunteţi uşor bulversat şi aţi încurca mult mai rău lucrurile. În definitiv, nu aveţi nimic atât de urgent pe ordinea de zi încât să nu mai poată aştepta până se liniştesc apele.