Nicoleta Daba, de la „C.D. Loga”, performera olimpică a judeţului


Palatul Administrativ din Reșița a găzduit săptămâna trecută festivitatea de premiere a elevilor din judeţ  care au obţinut locul I la olimpiadele şcolare – etapa naţională, manifestarea desfășurându-se sub deviza „Instituţia Prefectului susţine performanţa”. Au fost recompensați cu diplome și premii șapte elevi de la instituții de învățământ din Caransebeş, Caraşova, Sfânta Elena, Clocotici şi Lupac.

Performera olimpică a județului este Nicoleta Daba, din clasa a X-a, de la Colegiul Naţional „C.D. Loga” din Caransebeş, care a obţinut locul I la Olimpiada Naţională, la profilul Psihologie, având de concurat cu liceeni din întreaga ţară. La evenimentul organizat de Instituţia Prefectului Caraş-Severin au participat şi cadrele didactice care i-au pregătit pe elevi, recompensaţi, la rândul lor, cu diplome.

Alături de prefectul judeţului, Florenţa-Maria Albu, au fost prezenţi inspectorul şcolar general, Adrian Doxan, precum şi Ovidiu Roşu, şeful Serviciului Județean Caraș-Severin al Arhivelor Naţionale, cu sediul la Caransebeş, care a susţinut o prezentare cu documente şi fotografii inedite, din arhiva instituţiei, despre Școala bănăţeană. (B. Meteș)