Horoscop


Berbec

Veţi avea parte de o săptămână agitată, în care proiectele iniţiale trebuie amânate. E nevoie să rezolvaţi o mulţime de lucruri, mai ales acasă. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că, pentru a face faţă, va trebui să apelaţi la sprijinul partenerului. În week-end veţi primi câteva informaţii care vă vor face plăcere şi vă vor relaxa, dar în rest sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa să-i criticaţi pe toţi.

Taur

Aveţi unele realizări, dar proiectele dv. vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. În a doua parte a intervalului veţi avea un câştig oarecum neaşteptat, care vă va permite să vă satisfaceţi unele capricii. Partenerul se va confrunta cu o situaţie dificilă şi va avea nevoie de sprijinul dv.

Gemeni

În cămin se mizează mult pe ajutorul dv. Faceţi un efort pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi. Deşi vor fi tentaţii mari, ar fi bine să nu vă aventuraţi în speculaţii financiare, mai ales că ocaziile de a câştiga bani nu se vor lăsa prea mult aşteptate. La locul de muncă, s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi care vă indispun. Nu este cazul să vă îngrijoraţi, fiindcă totul se va rezolva repede, cu ajutorul colegilor.

Rac

Problemele cu care v-aţi confruntat până acum par să-şi găsească rezolvările căutate. Conjunctura vă favorizează, dându-vă posibilitatea să vă implicaţi în colaborări rentabile. Comunicarea cu cei din jur decurge foarte armonios, iar cineva din familie vă va aduce o veste care vă va bucura. Treceţi printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental. În această săptămână aveţi succes în tot ce faceţi.

Leu

Neatenţia de care daţi dovadă vă poate aduce în situaţia de a avea o discuţie aprinsă cu partenerul. Sfatul unui prieten se va dovedi foarte util, chiar dacă vi se va părea un pic fantezist. Veţi avea un dialog cu o persoană cu autoritate şi ar fi bine să ajungeţi la un acord. Treburile gospodăreşti par a nu mai avea sfârşit şi deja simţiţi că nu mai aveţi răbdare. 

Fecioară

Faceţi o mulţime de încercări pentru a găsi nişte colaboratori. Reuşiţi să lăsaţi o impresie bună oriunde vă duceţi, aşa că propunerile dv. vor entuziasma pe toată lumea. Chiar dacă energia vă susţine în toate demersurile pe care le aveţi în plan, nu este cazul să faceţi mai mult decât este nevoie. Păstraţi-vă măcar o zi pentru odihnă şi relaxare. Petreceţi mai mult timp alături de partener!    

Balanţă

Dorinţa de a acţiona decisiv este mare, dar traversaţi o perioadă în care nu este indicat să vă asumaţi niciun fel de riscuri. Conjunctura astrală se anunţă favorabilă, în ciuda faptului că nu reuşiţi decât cu mare greutate să vă relaxaţi. Sunteţi în continuare dornic să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse, dar vă lipsesc răbdarea şi perseverenţa pentru a le şi finaliza.

Scorpion

Unele dintre nemulţumirile cu care v-aţi confruntat până acum în cămin se vor rezolva, ceea ce va face ca atmosfera în familie să fie mai relaxată. Şi în plan social veţi avea parte de realizări, chiar dacă nu la nivelul aşteptărilor. În ceea ce priveşte colaborările, acestea par să vă avantajeze, dar va trebui să daţi dovadă de multă răbdare, căci rezultatele nu se vor vedea atât de repede pe cât vă doriţi.

Săgetător

Sunteţi oarecum nemulţumit de tot ce se întâmplă, dar, de fapt, exageraţi. Dacă aţi fi mai conciliant şi mai înţelegător, aţi putea rezolva chiar mai multe decât v-aţi propus. O surpriză plăcută ar putea veni de la nişte prieteni vechi. Starea de nelinişte va fi mare pe tot parcursul săptămânii. Relaţia cu partenerul va fi tensionată din cauza agitaţiei ce vă stăpâneşte. Nu faceţi eforturi mari la serviciu!

Capricorn

Nu vă implicaţi în activităţi fizice deosebite. Starea psihică nu va fi dintre cele mai bune la începutul intervalului. La serviciu este o perioadă foarte agitată pentru dv. şi trebuie să fiţi în formă. Aveţi parte de tot felul de schimbări în plan profesional, dar mai devreme sau mai târziu acestea vă vor avantaja. Este indicat să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoane mai în vârstă ori cu funcţii.

Vărsător

Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cel puţin mulţumitor, căci partenerul vă sprijină în tot ce doriţi să întreprindeţi. Relaţiile cu persoanele mai în vârstă nu vă sunt favorabile, aşa că, pe cât posibil, evitaţi-le! Din punct de vedere financiar, aţi putea avea o realizare, însă nu trebuie să vă aşteptaţi la un câştig spectaculos. Fiţi prudent în a face comentarii de faţă cu necunoscuţi.

Peşti


Chiar la începutul intervalului e posibil să primiţi o
informaţie care vă va ridica multe semne de întrebare, dar nu este momentul să reacţionaţi. Câştigul pe care îl aşteptaţi va întârzia o bună bucată de vreme. Nu insistaţi, căci nu veţi reuşi decât să vă enervaţi fără rost. Cel mai bine ar fi să vă dedicaţi timpul liber activităţilor relaxante. Partenerul de viaţă vă va aduce la cunoştinţă o realizare.