Horoscop


Berbec

Mintea vă este plină de idei, dar, contrar obiceiului, este cam împrăştiată, aşa că este cazul să fiţi prudent în luarea deciziilor. Aveţi multe de făcut prin casă, dar cum nimic nu este urgent, aţi putea lăsa lucrurile aşa cum sunt şi să vă găsiţi măcar o zi de relaxare. Vă recomandăm să fiţi atent la serviciu şi cu colaboratorii, pentru că s-ar putea să aveţi probleme de comunicare.

Taur

Eforturile pe care va trebui să le faceţi la locul de muncă vor fi mari, ceea ce vă va ţine încordat o bună bucată de vreme. Aveţi de purtat discuţii referitoare la programul pentru timpul liber. Cei din anturaj vă vor susţine într-o controversă cu o persoană mai puţin cunoscută; până la urmă, lucrurile se vor termina în favoarea dv. Pe plan sentimental, lucrurile decurg normal.   

Gemeni

Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte vertiginos. Aţi putea să vă consolidaţi relaţia cu persoana iubită, dar şi să faceţi o cucerire. La slujbă, va trebui să faceţi faţă unei activităţi dificile. Din punct de vedere financiar, există unele nemulţumiri, care nu se pot rezolva atât de repede pe cât v-aţi dori. Nu este cazul să vă îngrijoraţi din cauza acestei probleme.

Rac

La serviciu veţi avea o mică realizare; este posibil să faceţi o bună impresie şefului, care vă va oferi sprijinul de care aveţi nevoie. De asemenea, este posibil să demaraţi o activitate care vă va da posibilitatea să vă puneţi în valoare calităţile. Mintea vă este plină de idei, care par să vă scape de sub control. Dacă veţi şti să le folosiţi, veţi avea avantaje de pe urma lor.

Leu

Este foarte posibil să cunoaşteţi pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. În discuţiile pe care le veţi avea, fiţi atent la tot ce spuneţi, căci există riscul de a face o gafă. Hărnicia de care daţi dovadă nu va trece neobservată. La serviciu, va fi mult de muncă, dar veţi avea rezultate bune. Activităţile intelectuale vor fi prioritare în această perioadă.

Fecioară

Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Chestiunile cu care vă veţi confrunta pe acasă nu vă vor permite să daţi tot randamentul la serviciu, dar colegii vă vor sprijini atâta cât veţi avea nevoie. S-ar putea ca un prieten de familie să vă propună o colaborare.

Balanţă

Dacă doriţi să plecaţi la drum, este bine să ştiţi că şansa este de partea dv., indiferent că este vorba de serviciu sau de relaxare. Timpul liber vă va permite să vă întâlniţi cu prietenii şi să petreceţi clipe relaxante în compania acestora. Încercaţi să fiţi cât mai prudent dacă se pune problema antamării unor activităţi pe termen mediu sau lung.
Scorpion

Aţi muncit suficient, dar tot nu se poate spune că aţi rezolvat ceea ce v-aţi propus. Dialogul în contradictoriu cu cei din familie vă va obosi şi ar fi bine să faceţi un efort şi să mai lăsaţi câte ceva de la dv. Aţi putea să vă preocupaţi mai mult de propria persoană. Banii nu vă lipsesc, aşa încât aţi putea să vă satisfaceţi un moft. În relaţia de cuplu, luaţi lucrurile cu calm.

Săgetător

În cazul în care vă doriţi de mai mult timp să faceţi o schimbare în plan profesional, oportunităţile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Totul este să nu vă grăbiţi. Cineva mai puţin cunoscut încearcă să vă obstrucţioneze iniţiativele, dar veţi reuşi să îi veniţi de hac în cel mai scurt timp. Se anunţă o perioadă încărcată, aşa că vă sfătuim să vă stabiliţi clar lista de priorităţi.

Capricorn

Este foarte posibil să primiţi veşti de la o cunoştinţă veche. În cazul în care sunteţi implicat într-o colaborare, mare atenţie, căci ceva vă va bloca iniţiativele. Relaţia cu prietenii se îmbunătăţeşte pe zi ce trece, aşa că puteţi spera la sprijunul acestora pentru a finaliza mai repede activităţile în care v-aţi implicat. Cheltuielile sunt cam mari, dar partenerul de viaţă este de partea dv.

Vărsător

Relaţiile cu şefii ar putea fi mai tensionate dacă veţi încerca un dialog pe teme financiare. În familie se va petrece un eveniment care vă va trezi interesul, dar în scurt timp se va dovedi că nu este ceva important. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. Concentraţi-vă asupra problemelor urgente şi nu vă pierdeţi timpul şi energia cu mărunţişuri”.

Peşti

Aveţi tendinţa de a cheltui mai mult decât câştigaţi, ceea ce vă poate accentua problemele cu care vă confruntaţi în plan financiar. Pe plan sentimental, există toate condiţiile pentru a avea o reuşită. Din punct de vedere profesional, conjunctura nu vă permite să vă implicaţi în activităţi care să vizeze o reuşită imediată. Fiţi atent la micile probleme de sănătate.