Gelu Ghera, omul cu nume de Cupă…


În perioada 2 – 15 august, la Slatina-Timiş s-a desfăşurat cea de a IV-a ediţie a Cupei Intercomunale „Gelu Ghera”, competiţie la startul căreia s-au aliniat nouă echipe, împărţite în trei serii: Podu Mare, Rumâni 1, Rumâni 2, Ilova 1, Ilova 2, Frăbic 1, Frăbic 2, Mahală şi Sadova Veche.

Vineri, 15 august, pe terenul sintetic din curtea Şcolii cu clasele I-VIII din centrul de comună au avut loc ultimele două meciuri, finala mică fiind câştigată de Frăbic 1, care s-a impus cu scorul de 3-2 în faţa celor de la Ilova 1, Trofeul „Gelu Ghera” fiind adjudecat de Podu Mare, care i-au învins în finală cu scorul de 2-1, după prelungiri, pe cei de la Rumâni 1.

Arbitrajul a fost asigurat de Remus Orleanu şi Sorin Costachi, membri ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, for care a fost reprezentat la ultimele două meciuri de vicepreşedintele Adrian Baghiu şi consilierul Marius Popescu.

În prezenţa primarului comunei Slatina-Timiş, Gheorghe Roma, primele trei clasate au primit din partea organizatorilor câte o cupă, diplome şi medalii, învingătoarea a fost premiată şi cu un set de echipament de fotbal complet, premiile în bani fiind de 500, 300 şi 200 de lei.

Organizatorii Cupei Intercomunale „Gelu Ghera” au fost Primăria, Consiliul Local Slatina-Timiş şi Asociaţia Sportivă „Timişul” Slatina-Timiş, preşedinte Sorin Peica.

Sorin ROGOZ