Elevii caransebeşeni s-au întrecut de Mărţişor


Clubul Copiilor şi Elevilor din Caransebeş a găzduit recent competiţia „Cupa Mărţişorului”, organizată, ca de fiecare dată, de prof. Ioan Rein, la tenis de masă, şah şi gimnastică acrobatică. La concursurile desfăşurate pe categorii de vârstă şi sex, au participat mai mult de 40 de iubitori ai sportului, de la toate şcolile din municipiu. Manifestarea a început cu un spectacol de gimanstică acrobatică, prezentat de fetiţele de la Cercul de gimnastică sportivă. Concursul de gimanstică acrobatică pentru elevele din clasa I a fost câştigat, la egalitate de puncte, de surorile Oana-Estera şi Heidy-Olimpia Gavrilovici, de la Şcoala Generală Nr. 2. Dintre elevele din clasa a II-a, câştigătoare a fost desemnată Graţiela Mirăuţe, de la aceeaşi unitate şcolară. Competiţia destinată elevelor din clasa a IV-a i-a revenit Valentinei Boldea, iar concursul organizat pentru elevele din clasele V-VIII a fost câştigat de Iudita Caraiman, din clasa a V-a, de la Şcoala Generală Nr. 2.

La şah, competiţia destinată elevilor de liceu a fost câştigată de Dragoş Moraru, elev în clasa a X-a a Liceului Teoretic „Traian Doda”.

La tenis de masă, ca de fiecare dată, rezultatele cele mai bune au revenit fraţilor Gavrilovici. Astfel, concursul de fete pentru clasele I-IV a fost câştigat de Lidia Gavrilovici, din clasa a III-a, Ana Gavrilovici, din clasa a VI-a, a câştigat competiţia destinată elevelor din clasele V-VIII, iar cea destinată liceenelor i-a revenit Esterei Gavrilovici, din clasa a IX-a. La tenis de masă pentru băieţii din clasele I-IV, câştigător a fost desemnat Nicu Gavrilovici, din clasa a II-a, iar fratele lui, Timotei, elev în clasa a VIII-a, a câştigat competiţia destinată elevilor de gimnaziu. Fraţii Gavrilovici sunt elevi ai Liceului Pedagogic „C.D. Loga”. Majoritatea dintre ei vor participa, în data de 11 mai, la concursul internaţional ce se va desfăşura la Chişineu Criş. Dintre liceenii participanţi, s-a detaşat Cezar-Marin Popa, din clasa a XIII-a.

La seniori, concursul de tenis de masă a fost câştigat de Nicolae Mureşan, de 52 de ani, care a luptat pentru victorie alături de alţi foşti elevi, părinţi sau susţinători ai sportului.

Ocupanţii primelor trei locuri au primit cupe, jocuri de şah, palete de tenis şi mingi de volei, fotbal sau baschet, fondurile fiind asigurate de Primăria Caransebeş.

Tiana MESNER