,,Doamna” a dat bir cu fugiţii


Un lucrător din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş a sesizat Poliţia municipiului cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un tânăr de 16 ani, din Cornereva, care a declarat că a fost victima unui accident de circulaţie în aceeaşi dimineaţă, în jurul orei 7.45, iar autorul accidentului a părăsit locul faptei.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate în cauză, s-a stabilit că, în timp ce tânărul traversa regulamentar Strada Libertăţii din municipiul de pe Timiş şi Sebeş, pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător, a fost acroşat de un autoturism condus de o femeie de 38 de ani, din Caransebeş, care circula din direcţia Caransebeş spre Orşova. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului, fără a fi necesară internarea.

Atât conducătoarea auto cât şi tânărul au fost verificaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, fără încuviinţarea Poliţiei. (C. Senco)