Salvaţi echipajul Salvării!


Un scandal produs de mai multe persoane în Gara Obreja a condus la vătămarea şoferului şi distrugerea unei ambulanţe din Caransebeş, al cărei echipaj venise la locul incidentului pentru a oferi îngrijiri medicale scandalagiilor. În seara de miercuri, 8 decembrie, în jurul orei 20.45, Poliţia municipiului Caransebeş a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că în Gara CFR Obreja a avut loc un scandal în care au fost implicate mai multe persoane.

În urma cercetării efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, s-a constatat că, pe fondul consumului de alcool, a avut loc un scandal între un grup de cetăţeni. Unii dintre aceştia suferind leziuni, a fost solicitat un echipaj al Ambulanţei. În momentul sosirii acesteia, cetăţenii au continuat să se lovească şi, în scandalul produs, un tânăr de 22 ani, din Caransebeş, a lovit cu pumnul parbrizul ambulanţei, pe care l-a spart. În timpul altercaţiei a fost rănit şi conducătorul autoutilitarei, care a depus o plângere pentru lovire împotriva agresorului.

În cauză se continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în scandal şi clarificarea stării de fapt, fiind întocmit şi un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi distrugere. (C. Senco)