Consilierii locali, „îmblânziţi” de colindători


Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Caransebeş de miercuri, 20 decembrie, a fost deschisă de un grup de corişti de la Şcoala Populară de Arte, micuţii coordonaţi de Gabi Zaharia colindându-i pe aleşii locali cărora le-au smuls o mulţime de zâmbete, pentru prestaţia lor copiii fiind recompensaţi cu cadouri oferite de primarul Felix Borcean.

Într-o atmosferă nu neapărat de sărbătoare, dar de calm şi linişte, consilierii liberali şi cei social-democraţi au votat în unanimitate proiectele de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC POL-COM Caransebeş SRL pe anul 2017, precum şi pe cele două referitoare la reinterpretarea funcţională prin amenajare a ruinelor Bisericii Medievale de sec. XIII-XIV.

După şedinţă, primarul Felix Borcean a ţinut să facă o scurtă declaraţie privind bugetul municipiului pe anul 2018, care va fi afectat destul de consistent ca urmare a noii Legi a salarizării unitare. „Va fi afectat cam cu echivalentul cuantumului bugetului de investiţii pe care l-am avut în 2017. Asta însă nu înseamnă că nu vom mai avea investiţii în anul care urmează. Bugetul va fi recreionat astfel încât toate capitolele bugetare să fie cât mai echilibrate”.

Bogdan NAUM