Campusul de la „C.D. Loga” şi-a deschis porţile pentru „sportivi”


Miercuri, 7 decembrie, reprezentanţii administraţiei locale şi ai conducerii Colegiului Naţional „C.D. Loga” au inaugurat Sala de sport din cadrul Campusului preuniversitar construit în această unitate şcolară.

Proiectul a fost catalogat de primarul Felix Borcean ca fiind unul extrem de ambiţios la momentul în care a fost conceput, însă, pe parcurs, el s-a transformat într-o piatră de încercare pentru comunitatea caransebeşeană, deoarece, la un moment-dat, lucrările au fost stopate timp de mai mulţi ani, fiind reluate abia în 2014, printr-un efort substanţial al Primăriei municipiului. „Ca şi cetăţean, aduc mulţumiri fostei conduceri a oraşului, pentru implicarea şi determinarea de care a dat dovadă. Noi, noua administraţie, am preluat acest obiectiv în urmă cu şase luni, şi nu ne-a fost uşor, deşi acum suntem la final şi mulţumiţi că am reuşit să terminăm acest proiect”, a mai spus edilul.

Felix Borcean a ţinut să mai precizeze că sala de sport este doar una dintre componentele acestui campus, care oferă condiţii deosebite, celelalte fiind blocul de garsoniere pentru cadrele didactice, cantina modernizată şi internatul pentru elevi, toate dotate şi amenajate la standarde europene.

Sorin ROGOZ