Pe Ţarinei, aproape ca pe ţarină


La sfârşitul săptămânii trecute, viceprimarul municipiului Caransebeş, Marius Isac, a verificat în teren stadiul lucrărilor efectuate de Hidroconstrucţia în ceea ce priveşte refacerea carosabilului în zona Str. Țarinei, acolo unde s-a lucrat la rețeaua de canalizare, termenul de finalizate avansat de oficialii societăţii fiind data de 15 decembrie, atunci când ar fi trebuit să se toarne beton stabilizat în această zonă intens circulată.

Marius Isac s-a arătat dezamăgit de situaţia pe care a găsit-o, dar a declarat că observă totuşi o îmbunătățire față de stadiul anterior al lucrărilor, cu atât mai mult cu cât Hidroconstrucția lucrează pe propriii bani, deoarece Aquacaraș nu a mai plătit aceste lucrări de aproape 2 ani.

Ne cerem scuze cetățenilor pentru disconfortul creat și sperăm că din prima parte a anului viitor lucrurile vor reintra în normal, atât pe această stradă, cât și în alte zone unde se finalizează lucrările la noua canalizare”, a mai spus viceprimarul municipiului. (B. Naum)