Caransebeşul, mai bogat cu 74 de cetăţeni


Aula „1 Decembrie 1918” a Primăriei oraşului de pe malurile Timişului şi Sebeşului a găzduit joi, 14 iunie, festivitatea de înmânare a Diplomelor de „Cetăţean al municipiului Caransebeş” celor 74 de tineri care au împlinit vârsta majoratului în cursul trimestrului al doilea al acestui an. Pe lângă sărbătoriţi şi părinţii acestora, din partea administraţiei locale, la eveniment au participat primarul Felix Borcean şi Marius Frăţilă, şeful Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor.

Mă bucur de fiecare dată când am ocazia să particip la asemenea evenimente alături de voi, când premiem trecerea de la adolescenţă la maturitate. Voi sunteţi astăzi adolescenţi maturi, sunteţi chiar într-o perioadă de tranziţie, unii dintre voi vă doriţi să vă maturizaţi mai repede, alţii mai lent. Eu zic că e mai bună varianta a doua, dar, oricum, este un moment de sărbătoare şi pentru voi, şi pentru noi, că vă avem aici. Ca de fiecare dată când se întâmplă astfel de momente, este de datoria noastră să vă felicităm şi să ne bucurăm că mai beneficiem de un contingent tânăr, frumos, aşa cum sunteţi voi, cu dorinţe dintre cele mai frumoase. Vă felicităm pentru vârsta minunată pe care aţi împlinit-o şi vă premiem cu un Certificat de «Cetăţean al municipiului Caransebeş», dorindu-ne ca cei mai mulţi dintre voi să rămâneţi cetăţeni ai oraşului şi să vă gândiţi foarte bine la acest lucru”, a spus Felix Borcean.

După ce au ciocnit o cupă de şampanie cu reprezentanţii administraţiei locale prezenţi în sală, tinerii s-au fotografiat şi au dialogat cu edilul municipiului pe diverse teme.

Bianca METEŞ