Caransebeşul, la înălţime!


Revista Română de Administraţie Publică Locală, în cadrul Galei ,,ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ LOCALĂ, LA ÎNĂLŢIME”, care a avut loc în ultima săptămână la Bucureşti, a decernat aleşilor locali Premiile de excelenţă pentru anul 2011.

Selecţia a fost făcută de un juriu format din specialişti în administraţie şi jurnalişti din domeniul administraţiei publice din România.

Intrarea în finală, pentru podiumul de premiere, s-a făcut pe baza rezultatelor şi proiectelor derulate în cursul anului de către cei peste 3.000 de primari din toata ţara.

Premiul pentru ,,Cel mai bun primar de municipiu din Regiunea V Vest” a fost câştigat de Marcel Vela (PNL), primarul municipiului CARANSEBEŞ. Locurile 2 şi 3 au fost ocupate de primarii din Vulcan şi respectiv Hunedoara.

Edilul municipiului, Marcel Vela, a precizat de la tribuna Galei: ,,Vă mulţumesc pentru acest premiu, care mă onorează şi mă încurajează să continui proiectele pentru municipiul nostru. Meritul este al întregii echipe de la Primăria Caransebeş, al consilierilor locali, al colaboratorilor noştri, precum şi al cetăţenilor din Caransebeş, care ne susţin în demersurile noastre”.

Pe lângă diplomă şi plachetă, Marcel Vela a mai primit cadou de la sponsorii Galei un raft de bibliotecă, cu cărţi, pentru elevii şi cadrele didactice ale unei şcoli din municipiu.

(S. Berger)