„Banatul”, din nou slab în deplasare


În etapa a XIX-a a Diviziei A1, voleibaliștii de la Banatul Caransebeș au întâlnit sâmbătă, 5 martie, în deplasare, pe Arcada Galați, o echipă în fața căreia nu pierduseră nicio partidă oficială până în acel moment.

Din păcate, băieții antrenați de Valentin Pereu au intrat greu în joc, ei evoluând din nou slab pe terenurile adversarelor întâlnite, în primele două seturi nereușind să treacă de 20, abia în cea de a treia rundă și după ce în sextetul de bază au fost efectuate câteva schimbări, guglanii au jucat de la egal la egal cu gazdele până aproape de final, însă n-au reușit să-și treacă în cont setul.

Scorul final a fost 3-0 pentru Arcada, pe seturi 25-16, 25-18, 25-23, gazdele distanțându-se la 8 puncte de Banatul Caransebeș, aproape decisiv în lupta pentru ultimul loc al play-off-ului primelor 4 clasate.

Miercuri, 9 martie, în Divizia A1 s-a disputat o etapă intermediară, în care gugulanii au întâlnit, în Polivalenta din Pipirig, pe liderul campionatului, SCMU Craiova. Partida s-a terminat după închiderea ediției noastre de ziar. (S. Rogoz)