Anul trecut, Episcopia Caransebeşului a investit peste un milion de lei în acţiuni filantropice 1Peste un milion de lei este suma totală investită de Episcopia Caransebeșului în acțiunile filantropice desfășurate anul trecut. Această cifră a fost prezentată membrilor organismului deliberativ al Episcopiei Caransebeșului ce s-au reunit sâmbătă, 6 februarie, în ședință ordinară la Centrul Eparhial pentru a analiza activitățile desfășurate în anul 2020, care s-a dovedit a fi unul foarte dificil. Sub președinția PS Lucian, au fost dezbătute mai multe probleme administrative, culturale, social-filantropice, economice şi patrimoniale ale eparhiei.
Prin aceste acțiuni filantropice, s-a reușit ajutorarea a mii de persoane vulnerabile în contextul pandemic, cu hrană caldă, produse igienico-sanitare, medicamente, rechizite, haine, combustibil pentru încălzire, mobilier de uz casnic, plata facturilor și alte produse alimentare, în valoare totală de 1.146.281 de lei, informează Episcopia Caransebeşului.
Proiecte ce se doresc dezvoltate în cursul acestui an se axează pe continuarea campaniilor umanitare, sprijinirea învățământului teologic din eparhie, manifestări cultural-religioase, conferinţe, simpozioane, aniversări, expoziţii, accesarea de fonduri europene atât pentru activitățile filantropice, cât și pentru restaurarea unor locașuri de cult monument-istoric. (Foto: Episcopia Caransebeşului)
Ştefan ISAC


Un gând despre “Anul trecut, Episcopia Caransebeşului a investit peste un milion de lei în acţiuni filantropice

Comentariile sunt închise.