ALDE Caransebeş a împlinit un anişorOrganizaţia ALDE Caransebeş a sărbătorit sâmbătă, 20 aprilie, un an de la înfiinţare, la momentul festiv luând parte atât membri din municipiu, cât şi 11 consilieri locali şi şefi de organizaţii din Teregova, Armeniş, Slatina-Timiş, Bucoşniţa, Constantin Daicoviciu şi Sacu.
„Cu această ocazie, încercăm să reamintim caransebeşenilor că pe eşichierul politic din municipiu a apărut această tânără organizaţie, şi cred că, în perioada 21 aprilie 2018, până în momentul de faţă, prin participarea membrilor noştri la şedinţele Consiliului local am reuşit să rezolvăm anumite doleanţe pe care ni le-au sesizat cetăţenii. Noi mergem pe această linie şi ne propunem ca, la alegerile locale din 2020, să reuşim să avem cel puţin trei consilieri locali, şi, odată atins acest obiectiv, cred că putem să ne stabilim un anumit program prin care să încercăm să ne apropiem cât mai mult de cetăţeni, pentru că la ora actuală în Caransebeş sunt foarte multe probleme de rezolvat”, a spus Dumitru Matei, preşedintele Organizaţiei ALDE Caransebeş.
În ultima perioadă, conducerea organizaţiei a reuşit să atragă un număr de zece tineri bine pregătiţi profesional, care nu au fost implicaţi politic până acum, lucrează în mediul privat şi care, la alegerile locale, urmează să devină liderii ALDE Caransebeş. „Viitorul e al lor, noi, cei mai în vârstă, vom fi oamenii de bază în activitatea politică, iar ei, cu experienţa lor profesională, cred că vor fi de mare ajutor acestui oraş. De fapt, ne dorim să cooptăm în organizaţia noastră cât mai mulţi tineri nehotărâţi din punct de vedere politic şi care, în timp, să devină oamenii noştri de bază”, a mai spus Dumitru Matei.
Tot sâmbătă, membrii Biroului Politic al ALDE Caransebeş au oferit cadouri unei familii cu doi copii din cartierul Pipirig, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.
Bogdan NAUM