Băieţii de la Viitorul, azi iepuraşi, mâine, lei la LupacO parte a jucătorilor de la Viitorul Caransebeş, însoţiţi de antrenorul Ion Bica şi de primarul Felix Borcean, au vizitat joi Secţia Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgenţă, unde le-au oferit celor mici, internaţi aici, 30 de pungi cu cadouri de Paşte, oficiile de gazdă fiind făcute de managerul Octavian Dena şi directorul medical Bhupinder Singh.
Dulciurile au fost achiziţionate din fonduri puse la dispoziţie de Primăria municipiului, iar Felix Borcean a spus că ideea organizării acestei acţiuni i-a venit miercuri, atunci când nu doar că a asistat la antrenamentul echipei Viitorul, ci chiar a intrat pe teren, jucând alături de fotbalişti. „La sfârşitul partidei, le-am propus băieţilor să mergem la Secţia Pediatrie a spitalului, pentru a le oferi copiilor cadouri de Sărbătoarea Paştelui, să-i bucurăm şi pe ei, şi totodată să petrecem câteva clipe împreună, ca o formă de socializare, de relaxare, înaintea meciului important de vineri, cu Voinţa Lupac”, a spus edilul municipiului.
„Ne bucurăm pentru copiii cărora am reuşit să le facem un mic cadou cu ocazia Sărbătorilor Pascale, şi le dorim tot binele din lume. L-am luat şi pe cel mic cu mine ca să mă ajute, mai ales că şi lui îi place acest lucru”, ne-a declarat şi Cosmin Negoescu.
Solicitat să dea un pronostic pentru derby-ul cu Voinţa Lupac, atacantul Viitorului Caransebeş a fost tranşant: „Mergem la victorie! Asta ne dorim cu toţii, să câştigăm, de la primul jucător şi până la ultimul suporter al acestei echipe, fiindcă vrem să mergem la baraj”.
De la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş, sportivii şi edilul au dus 27 de pungi-cadou şi la Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinţii Constantin şi Elena”.
Sorin ROGOZ