1 Decembrie sportiv


În organizarea prof. Ioan Rein, la Clubul Copiilor şi Elevilor din Caransebeş a avut loc sâmbătă, 4 decembrie, „Cupa 1 Decembrie 1918” la tenis de masă, şah şi gimnastică acrobatică. În competiţie au intrat mai mult de 40 de elevi de la toate şcolile din municipiu. Concursul de gimnastică acrobatică, destinat elevelor din clasele I-IV a fost câştigat de Ioana Chelu, din clasa a IV-a a Şcolii Generale Nr. 2, iar cel destinat elevelor din clasele V-VIII a fost câştigat de Maria Olaru, din clasa a VIII-a a aceleiaşi unităţi de învăţământ.

La şah, Dragoş Moraru, din clasa a VIII-a de la Liceul Teoretic „Traian Doda”, a reuşit să-şi învingă adversarii intraţi în concursul pentru elevii din clasele V-VIII, iar în competiţia elevilor din clasele de liceu, cel mai bun s-a dovedit a fi Daniel Gherga, din clasa a X-a de la Liceul Pedagogic „C.D. Loga”. Concursul de tenis de masă – fete – clasele VII-XII a fost câştigat de Maria Cojocea, din clasa a XII-a de la Liceul Teoretic „Traian Doda”. Robert Jdira, din clasa a V-a de la Şcoala Generală Nr. 2, a învins în concursul de tenis de masă – băieţi, destinat elevilor din clasele V-VIII, iar cel al elevilor din clasele IX-XII a fost câştigat de Vlăduţ Vrînceanu, din clasa a IX-a de la Liceul Teoretic „Traian Doda”. Ca de fiecare dată, a fost organizat şi un concurs de tenis de masă pentru seniori, în care s-a impus Nicolae Mureşan, de 50 de ani, din Sacu.

Câştigătorii primelor trei locuri ale fiecărei categorii primit din partea Primăriei Caransebeş premii constând în material sportiv. Pentru această acţiune, de la bugetul local a fost alocată suma de 700 de lei.

Carmen SENCO