Voleibaliștii, start cu dreptul în retur


Volei Club Caransebeș – Universitatea Cluj 3-0 (25-22, 25-17, 25-16)

În etapa cu numărul 12, prima a returului Diviziai A1, Volei Club Caransebeș a întâlnit sâmbătă, 23 ianuarie, în fața a 600 de spectatori veniți în Polivalenta din Pipirig, pe ocupanta locului al zecelea în clasament, nou-promovata Universitatea Cluj, echipă pe care au învins-o și în primul meci al campionatului, disputat în deplasare.

Primul set a fost echilibrat, diferența făcând-o experiența gugulanilor, care s-au impus cu 25-22. Elevii antrenorului Valentin Pereu au câștigat și următoarele două runde, la 17 și la 16, caransebeșenii trecându-și în cont toate cele trei puncte și acumulând 24 de puncte, ceea ce înseamnă că se mențin în prima jumătate a clasamentului.

„Nu a fost deloc ușor, știam că nu va fi, Clujul venea după o victorie bună la București, iar față de meciul pe care l-am disputat în tur sunt mult schimbați în bine. Mă bucură faptul că noi am progresat la elementele de bază, care în meciurile trecute ne-au costat foarte mult. Pot să spun că de data aceasta am fost excelenți pe serviciu și preluare și că sunt mulțumit de evoluția băieților. La București ne așteaptă un meci infernal, facem tot posibilul să venim de acolo cu cât mai multe puncte. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche că CSM-ul a pierdut cu Clujul, iar noi i-am bătut astăzi. Va fi un meci foarte greu, sunt sigur de asta”, a declarat după meci tehnicianul echipei din Caransebeș, Valentin Pereu.

În etapa viitoare, programată sâmbătă, 30 ianuarie, gugulanii vor juca în deplasare la CSM București.

Sorin ROGOZ