Voleibaliştii, în „sferturile” Cupei României


Sâmbătă, 4 octombrie, caransebeşenii de la Volei Club Banatul au jucat returul meciului din prima fază a Cupei României, în deplasare, la Şimleu Silvaniei, în compania formaţiei „Phoenix”, după ce în prima partidă învinseseră cu scorul de 3-1 la seturi. Gazdele au început meciul în forţă, conducând cu 2-1, însă în setul al patrulea băieţii antrenaţi de Pavel Craia, Laurenţiu Vânătoru fiind jucătorul determinant, el reuşind o serie de nouă servicii câştigătoare, au apăsat pe acceleraţie şi au egalat situaţia, moment în care erau deja calificaţi în „sferturile” competiţiei. Scorul final a fost de 3-2 în favoarea gazdelor.

În „sferturile” Cupei, nou-promovata Banatul Caransebeș se va duela tot cu o grupare din Sălaj, respectiv cu vicecampioana en-titre a României, CS Volei Municipal Zalău. Partida se va juca la începutul anului viitor. 

Cele două formaţii, Volei Club Banatul Caransebeş şi „Phoenix” Şimleu Silvaniei, se vor întâlni din nou în chiar prima etapă a Diviziei A1, programată sâmbătă, 11 octombrie, pe terenul echipei ardelene. (S. Rogoz)