S-a redeschis „economatul”


În cursul săptămânii trecute, la Caransebeş a fost redeschis magazinul de tip „economat”, situat pe Str. Ardealului. Totodată, în ultima şedinţă de Consiliu Local, aleşii municipali au aprobat şi cantităţile de alimente pe care beneficiarii acestui serviciu, respectiv persoanele vârstnice, şomerii, persoanele asistate social, precum şi cele cu dizabilităţi, le pot cumpăra lunar de aici: 4 kg de făină, 4 kg de mălai, 2 kg de zahăr, 2 kg de orez şi doi litri de ulei.

Am deschis acest magazin pentru un motiv simplu: fiind al administraţiei locale, el trebuie să fie în slujba cetăţenilor, să ajute locuitorii, aşa că nu practică adaosuri comerciale. Magazinul nu a fost deschis în scopuri electorale, şi vă garantez că el va funcţiona cel puţin pe tot parcursul perioadei cât eu voi fi primar al acestui municipiu”, a spus edilul-şef al Caransebeşului, Marcel Vela.

Magazinul este deschis de luni până vineri, între orele 9-17, şi sâmbăta în intervalul orar 9-13, iar beneficiarii trebuie să prezinte cuponul de pensie, carnetul de şomaj, ori, după caz, documentele care atestă calitatea de persoană cu dizabilităţi ori asistată social. (M. Doman)