HoroscopBerbec
Conjunctura astrală vă avantajează într-o oarecare măsură. Se pare că aveţi şansa de a câştiga o sumă de bani. Pe plan sentimental, veţi avea o reuşită care vă va aduce o nesperată satisfacţie. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile singur, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate. Este un moment bun pentru a începe o colaborare pe termen lung.
Taur
Relaţia cu prietenii va fi prioritară, căci cei din anturajul apropiat vă vor susţine iniţiativele. De asemenea, veţi veni în contact cu multă lume şi vă veţi face noi cunoştinţe. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, veţi avea o surpriză dintre cele mai plăcute. La serviciu, veţi primi o recompensă, semn că şi şefii vă apreciază. Păstraţi-vă modestia şi nu vă lăsaţi orbit de laudele celor din jur.
Gemeni
Nu vor lipsi ocaziile de a vă petrece timpul liber într-un mod plăcut, în compania prietenilor, ceea ce vă va permite să vă relaxaţi. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, ocazie cu care veţi avea posibilitatea de a câştiga o sumă de bani. O colaborare avantajoasă ar putea apărea în prima parte a intervalului. Este posibil să aveţi discuţii în contradictoriu cu partenerul.
Rac
Interesul pentru chestiunile financiare va fi foarte mare şi în acest interval, şi vă va ţine cu sufletul la gură. Comunicarea cu cei din jur vă va ridica unele probleme, aşa că fiţi prevăzător. Relaţia cu partenerul de viaţă se va îmbunătăţi considerabil. Este foarte posibil că acesta să aibă o reuşită în plan social sau să rezolve o problemă care îl frământă de mai multă vreme, ceea ce va fi şi în avantajul dv.
Leu
Dorinţa de afirmare este cea care vă face să renunţaţi la respectarea obligaţiilor familiale. Sunteţi conştient că şansele actuale nu vor dura o veşnicie şi aveţi de gând să le exploataţi. Persoana iubită ar putea avea unele reacţii mai neobişnuite. Pentru ca tot ce v-aţi propus să fie dus la bun sfârşit, trebuie să depuneţi eforturi susţinute. Păstraţi-vă un as în mânecă pentru cazul că lucrurile nu merg chiar aşa cum vă doriţi.
Fecioară
Se anunţă schimbări importante în viaţa dv., care vă vor afecta şi în săptămânile care urmează. Nu încercaţi să vedeţi doar partea negativă în aceste modificări, ci amintiţi-vă tot timpul că ceva nou aduce întotdeauna oportunităţi. Veţi fi uimit să descoperiţi că sunt multe persoane care vă vor sprijini să vă atingeţi scopul. Din păcate, n-ar fi exclus ca partenerul să vă reproşeze că aveţi tendinţa de a-l neglija.
Balanţă
Cineva aşteaptă veşti de la dv. şi este nemulţumit de întârziere. Un prieten vă va da nişte informaţii care vă convin, însă nu este oportun să le folosiţi acum. Succesul pe care vi-l doriţi este condiţionat de răbdare şi perseverenţă. Dialogul cu cei apropiaţi, punctul dv. forte, nu va avea rezultatele aşteptate, prin urmare ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, cel puţin deocamdată.
Scorpion
Nu vă puteţi plânge de lipsă de energie, dar aveţi tendinţa să vă implicaţi în prea multe activităţi şi nu mai reuşiţi să le şi finalizaţi. Unele dintre problemele cu care vă confruntaţi vi se par greu de depăşit, ceea ce vă face mai pesimist. O zi de odihnă vă va ajuta să vă puneţi pe picioare. În colectiv nu reuşiţi să vă manifestaţi, şi acest lucru vă nemulţumeşte.
Săgetător
Un prieten sau o persoană cunoscută v-ar putea atrage într-un proiect în afara serviciului, care vă va afecta programul de muncă, aşa că va trebui să faceţi câteva ore suplimentare. Relaţia cu persoana iubită traversează o perioadă anostă, lipsită de evenimente. Curajul şi încrederea sunt cuvintele-cheie pentru această săptămână şi este posibil să fiţi mai direct şi mai incisiv decât de obicei cu cei din jur.
Capricorn
Problemele pe care le întâmpinaţi la locul de muncă vă pot afecta considerabil sănătatea şi capacitatea de concentrare. Cineva din anturaj încearcă din răsputeri să vă facă pe plac, însă s-ar putea să fie vorba numai de interes. O călătorie scurtă vă poate aduce nişte întâlniri-surpriză cu prietenii şi sunt şanse să aveţi parte de mai multe oportunităţi decât credeaţi. Situaţia financiară arată şi ea destul de bine.
Vărsător
Sunteţi apreciat de şefi pentru felul în care vă faceţi treaba şi pentru dăruirea pe care o demonstraţi. Vă bucuraţi şi de respectul colegilor, iar cei din familie sunt foarte mândri de reuşitele dv. Totuşi, ar trebui să o lăsaţi mai moale cu treburile de la serviciu şi să vă mai păstraţi din energie şi pentru activităţile din cămin. S-ar putea să nu vă iasă o colaborare, din cauza unei situaţii neprevăzute.
Peşti
Aveţi tendinţa să fiţi irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că nu vă aflaţi într-o stare potrivită pentru a face faţă unor dispute. Încercaţi să mai treceţi cu vederea anumite lucruri şi să fiţi mai optimist în ceea ce priveşte viitorul. Sunteţi predispus la mici probleme de sănătate, de aceea ar fi bine să duceţi un regim de viaţă echilibrat.