Un an 2017 alături de caransebeşeni


În ciuda frigului pătrunzător, aproximativ 1.000 de caransebeşeni s-au adunat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Piaţa „Gen. Ioan Dragalina”, pentru a petrece revelionul pe care, conform tradiţiei, administraţia locală îl organizează, de ani buni, în aer liber. Până la miezul nopţii, de încălzirea atmosferei s-au ocupat băieții din trupa „Shot” și solista Simona Nae. 

La cumpăna dintre ani, pe scenă a urcat primarul municipiului, Felix Borcean, împreună cu city-managerul Andrei Ungur şi câţiva reprezentanţi ai municipalităţii. „Nu este campanie electorală, nu este întâlnire cu cetățenii în cartiere, este Revelionul, pe care am ținut neaparat să-l petrecem împreună. Vă mulțumesc că sunteți aici într-un număr atât de mare. Este o vorbă în popor care spune că în felul în care îți petreci prima zi din an, așa va fi tot anul. Am ținut să fiu aici, alături de voi, pentru ca întregul an 2017 să fim împreună, să ne simțim alături și să construim ceva frumos în Caransebeș. La mulți ani!”, le-a transmis edilul, gugulanilor.

După discursul primarului, cerul municipiului a fost luminat de un spectaculos foc de artificii, după care pe scenă a urcat pentru un recital extrem de apreciat de cei prezenţi, Xonia.

După ce şi ultimele ecouri ale muzicii s-au stins, caransebeşenii au plecat să continue sărbătorirea intrării în 2017 pe la casele lor sau în localurile care au organizat petreceri de revelion.

Bogdan NAUM

Foto: Doru BĂLĂŞOIU