Supărat, supărat sunt Doamne, supărat… CS Scorilo-Autocatania II – Viitorul Vermeş 9-1 (4-0)


Încheiată cu un scor care ne scuteşte de orice comentarii, întâlnirea disputată sâmbătă, 23 octombrie, în cadrul etapei a XI-a din Liga a IV-a, pe Stadionul ,,1 Mai” din Teiuş, nu a ridicat niciun fel de probleme jucătorilor pregătiţi de Dan Doran. Aflat la discreţia lor, meciul s-a desfăşurat într-un singur sens: spre poarta oaspeţilor, apărată de… supăratul Sadovan.

Până şi scorul a fost deschis extrem de repede, în minutul 3 Geneţ şutând de la 20 de metri, pe sub goal-keeper-ul ,,Viitorului”. Cel de al doilea gol a picat în minutul 10, când, în urma unei centrări de pe partea dreaptă, Vireag a tras din vole, de la 12 metri, învingându-l pe Sadovan. Următoarele două reuşite i-au aparţinut lui Pădean, tânărul atacant caransebeşean înscriind în minutele 28 şi 34.

După pauză, atacurile gazdelor s-au derulat într-un ritm ameţitor. Astfel, în minutul 49, Frenţ l-a angajat în careu pe Vireag, şutul acestuia de la 12 metri, la colţul lung, întâlnind bara, pentru ca, două minute mai târziu, acelaşi Vireag să tragă de la 25 de metri puţin pe lângă poartă. Cea de a doua bară a reprizei secunde o putem trece în dreptul lui Frenţ, care, în minutul 54, a deviat în transversală, de la numai 4 metri, o centrare venită de pe partea stângă.

Oaspeţii şi-au făcut simţită prezenţa în minutul 56, când Alin Bunea l-a angajat în careu pe Enăşescu, centrarea acestuia fiind ,,rezolvată” de Socaci. După această răbufnire de orgoliu, gazdele au trecut din nou la atac, voleul excelent al lui Vireag, din minutul 59, trecând la o palmă de vinclul porţii adverse.

Golul oaspeţilor a fost marcat în minutul 69, de către Ţigla, văzut bine de Alin Bunea, atacantul de la Vermeş şutând sec de la 15 metri, în stânga lui Socaci. Nici n-au apucat să se aşeze cei de la Viitorul bine în teren după marcarea golului, că Lepa a pătruns în careu, l-a driblat excelent pe Albu şi, rămas singur cu Sadovan, a tras de la 6 metri la colţul scurt, ducând scorul la 5-1. În minutul 77, Puşchiţă l-a angajat foarte bine pe acelaşi Lepa, care a dejucat pasul la ofsaid al oaspeţilor, şi, rămas singur cu Sadovan, l-a executat pe acesta cu sânge rece, de la 8 metri.

Cu nouă minute înainte de final avea să vină şi golul cu numărul şapte al gazdelor. Vireag a interceptat o minge la 25 de metri, a pătruns în careu, a centrat, Sadovan a ratat intercepţia, iar Puşchiţă a îndeplinit o simplă formalitate, introducând balonul în poarta goală. Următorul gol a fost înscris în minutul 87, după o fază în care mingea a circulat în careu ca la popice, între Geneţ şi Lepa, ultimul reuşind să-şi treacă din nou numele pe lista marcatorilor. Bomboana de pe coliva oaspeţilor avea s-o pună portarul Flori, care, în minutul 89, a executat o lovitură de la 11 metri, dictată după un fault în careu asupra lui Vireag. După această fază, supărat că toţi coechipierii strigau la el, portarul Sadovan a ieşit de pe teren, în locul său fiind introdus juniorul Toma.

Scorilo-Autocatania II: Socaci (Flori), Ionescu, Arnăut, Geneţ, Dovlete, Ivanici (Puşchiţă), Dragu (Lepa), Bona, Vireag, Frenţ, Pădean; rezerve: M. Bălan, Ştefănuţ. Antrenor, Dan Doran.

Viitorul Vermeş: Sadovan (Toma), F. Teacă, I. Teacă, Albu, Talpeş, Stuparu, M. Ţigla, I. Ţigla, A. Bunea, Enăşescu, O. Bunea; rezervă, Pârvan. Antrenor, Ion Talpeş.

A arbitrat la centru Sebastian Oprişan, asistat la cele două linii de Gheorghe Sultan şi Ilie Bârsanu.

Observatori: Tilică Pârvulescu, Petru Herghelegiu.

În etapa viitoare, a XII-a, programată sâmbătă, 30 octombrie, CS Scorilo-Autocatania II va juca în deplasare la AS Berzasca.