La „Decebal“ se lucrează de zorRenovarea energetică din fonduri obţinute prin PNRR a Liceului Tehnologic „Decebal” din Caransebeş se derulează conform graficului convenit între municipalitate și constructor, ne-au informat recent reprezentanţii administraţiei locale.
„Lucrările de renovare a Liceului Tehnologic Decebal, începute în urmă cu două luni, avansează în corpul clădirii unde nu se desfășoară în prezent activitate didactică. Constructorul a mobilizat mai multe echipe care lucrează în interior, urmând ca în perioada următoare să intervină și asupra fațadei și acoperișului. Durata lucrărilor este de 12 luni, iar valoarea acestora se ridică la peste 12 milioane de lei. În maximum doi ani, întreaga rețea școlară va fi complet modernizată, astfel încât condițiile de educare ale elevilor din Caransebeș vor fi la cele mai înalte standarde“, a declarat primarul municipiului, Felix Borcean.
Totodată, pentru dotarea atelierelor de electronică-automatizări, sudură și mecanică ale aceleiaşi unităţi de învăţământ, este în curs de derulare pe SEAP o licitație 329.000 de lei. (M. Doman)