Ştrandul Tineretului, în ,,terenul” Autocataniei


Începând din această lună, Ştrandul Tineretul din municipiu va fi administrat, timp de un an, de către Clubul Scorilo-Autocatania Caransebeş. Preşedintele acestei formaţiuni, Cosmin Popovici, s-a angajat să administreze, să întreţină şi să dezvolte activitatea de agrement de aici pe propria cheltuială, veniturile obţinute urmând să fie folosite strict pentru cheltuielile sportive ale clubului, existând posibilitatea ca Scorilo-Autocatania să promoveze în Liga a II-a. (C. Senco)

Începând cu prima zi a lunii iunie, Ştrandul Tineretului din municipiu este administrat, pentru o perioadă de un an, de către Clubul Scorilo-Autocatania Caransebeş. În cererea adresată în acest sens Consiliului Local, preşedintele clubului, Cosmin Popovici, se arată că, în următoarea perioadă, clubul s-a angajat să administreze, să întreţină şi să dezvolte activitatea de agrement pe propria cheltuială, iar veniturile obţinute să fie folosite strict pentru cheltuielile sportive ale clubului. „Odată aprobată solicitarea noastră, avem posibilitatea să promovăm în Liga a II-a şi să ne susţinem cheltuielile suplimentare la acest nivel superior de competiţie”, a mai precizat Popovici.

Situat în Parcul Teiuş, ştrandul s-a aflat în ultimii ani în administrarea societăţii „AquaSchaffer”. De altfel, la preluare, administratorii de la „AquaSchaffer” s-au angajat să realizeze aici investiţii extrem de serioase, propunere rămasă doar pe hârtie. În realitate, baza de agrement n-a funcţionat decât sporadic şi în condiţii insalubre. Mai mult, de aici au dispărut cantităţi mari de fier. La începutul verii 2010, Primăria Caransebeş a făcut demersurile necesare şi, în august anul trecut, a reintrat în drepturile de admistrare a ştrandului. De atunci, angajaţii administraţiei locale au făcut inventarierea bunurilor şi au efectuat o serie de lucrări de reabilitare şi modernizare a spaţiului. Lucrările au fost executate în regie proprie, de către angajaţii Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat.

Carmen SENCO