Sorin Costachi, la Selecţionata Under 16


Antrenorul Sorin Costachi este noul selecţioner al echipei de juniori sub 16 ani ce reprezintă judeţul Caraş-Severin în Campionatul Naţional dedicat acestei categorii de vârstă. Fostul tehnician al formaţiei „Scorilo-Autocatania” Caransebeş l-a înlocuit astfel pe Dan Potocianu, cel care a dus echipa în sezonul de primăvară al Campionatului Naţional al Selecţionatelor Judeţene Under 16, după ce a ocupat locul al treilea în Seria a V-a.

Sorin Costachi s-a despărţit de „Scorilo-Autocatania” Caransebeş după etapa a XI-a a Ligii a III-a, când gruparea din urbea de pe Timiş şi Sebeş a pierdut cu 2-1 derby-ul judeţean cu Fotbal Club Şcolar Reşiţa. Sub îndrmarea sa, caransebeşenii au reuşit promovarea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic. În activitatea ce urmează să o desfăşoare ca selecţioner al echipei judeţene de juniori sub 16 ani, Sorin Costachi a ales să lucreze cu secundul de până acum al lotului, Marian Calofir. „Obiectivul echipei este creşterea tinerelor talente, în vederea promovării lor la nivelul loturilor naţionale”, a mai declarat tehnicianul.

Echipa de juniori sub 16 ani ce reprezintă judeţul Caraş-Severin în Campionatul Naţional se va reuni în data de 21 ianuarie. Ulterior, în perioada 28 ianuarie-5 februarie, este programat un cantonament centralizat la Băile Herculane, la care vor lua parte un număr de 24 de jucători. (L. Dinu)