Se opreşte apa la Caransebeş


La solicitarea SC HIDROCONSTRUCȚIA SA, în vederea obturării conductei vechi de distribuție și trecerea utilizatorilor pe noua rețea de distribuție  de pe Calea Severinului, se va opri furnizarea apei potabile în data de:

 21 Decembrie 2017, între orele 09 00 – 1200

Zonele afectate sunt: Calea Severinului, Splai Sebeș, Cartier Balta Sărată, Str. N. Titulescu, Cernei, Carbonifera Veche, Nedeea, Zlagnei, Parâng, Pajiștei, Dumbravei, Luncii și Zăvoiului.

Responsabil lucrare: Brânzei Nicolae – tel. 0721/076276.

Rugăm consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile  până la limpezirea ei completă.

Dacă situaţia persistă, vă rugăm să contactați SC Aquacaraș SA  – Exploatarea Caransebeș, la numărul de telefon 0255-516321, urmând ca personalul din societatea noastră să intervină în cel mai scurt  timp posibil.

Mulţumim cetăţenilor din aceste zone pentru înţelegere.

                                           Director General,

                                    CIOBANU MIU-NICOLAE