Horoscop


Berbec

La serviciu, lucrurile se vor rezolva cu greutate şi nu vă va fi uşor să vă descurcaţi. Dacă veţi da dovadă de răbdare, ar fi mai uşor pentru toată lumea. Nu vor lipsi ocaziile să vă distraţi, aşa că starea psihică se va îmbunătăţi. Situaţia dv. sentimentală este în ansamblu bună. Timpul liber îl veţi petrece în compania persoanei iubite şi veţi avea ocazia să mai uitaţi de nemulţumirile din ultimul timp.

Taur

Este posibil să primiţi o ofertă excelentă de colaborare, din punct de vedere financiar. Pe de altă parte, n-ar fi exclus ca la locul de muncă să aveţi o realizare la care aproape nici nu mai speraţi. O persoană importantă ar putea fi convinsă să vă susţină iniţiativele. În week-end veţi avea ocazia să petreceţi clipe plăcute în compania partenerului de viaţă.

Gemeni

Capacitatea de a vă canaliza energia în scopuri practice este destul de scăzută. Colaborările vă vor ridica probleme neaşteptate. La serviciu vă veţi confrunta cu situaţii dificile, pe care le veţi rezolva cu greu. Va trebui să daţi dovadă de tact şi de răbdare cu membrii familiei. Veţi avea de rezolvat o mulţime de situaţii, iar sprijinul partenerului vă va face să vă simţiţi mai încrezător.

Rac

Situaţia financiară este destul de complicată. Cheltuielile nu vor fi mari, dar banii care vi se datorează vă vor parveni cu întârziere. Planurile pe care le veţi face în această perioadă nu-şi vor arăta roadele prea curând. Mintea vă este plină de idei, dar acestea sunt cam împrăştiate şi nu este cazul să le puneţi în practică decât după ce vă veţi sfătui cu cineva de încredere.

Leu

Este posibil să aveţi parte de multă alergătură pentru a rezolva chestiuni urgente apărute pe ordinea de zi. Membrii familiei vor avea nevoie de mai multă atenţie din partea dv. Cu banii staţi destul de bine, căci veţi reuşi să obţineţi unele câştiguri din colaborări sau din activităţi extraprofesionale. Aveţi multă treabă, dar nu vă aşteptaţi ca lucrurile să se finalizeze cu rapiditate.

Fecioară

Aveţi tendinţa de a fi cam impulsiv, ceea ce vă poate crea neplăceri majore. Nu veţi reuşi să comunicaţi prea bine cu cei din jur şi de aceea ar fi indicat să nu încercaţi niciun fel de colaborări. Partenerul de viaţă s-ar putea confrunta cu unele probleme şi va avea nevoie de sprijinul dv. Nemulţumirile cu care v-aţi confruntat până acum în ceea ce priveşte situaţia financiară se vor rezolva.

Balanţă

La serviciu, este posibil să fiţi obligat să mediaţi un conflict între colegi; o atitudine mai obiectivă va fi absolut obligatorie, căci altfel riscaţi să nedreptăţiţi pe cineva. În cazul în care doriţi să începeţi o lucrare de anvergură, aşteptaţi şi analizaţi mai bine situaţia. Nu dispuneţi de suficientă energie pentru tot ce v-aţi pus în plan. Nu este exclus nici ca o afecţiune mai veche să recidiveze.

Scorpion

Nu este un moment favorabil pentru a face o investiţie de mari dimensiuni sau de a face cheltuieli nejustificate. Relaţia cu partenerul va fi destul de tensionată şi nu este cazul să încercaţi să-l convingeţi să vă accepte şi sprijine iniţiativele. La serviciu veţi munci destul de mult şi din acest motiv nu veţi putea să vă petreceţi timpul liber aşa cum v-aţi propus.

Săgetător

Nu este cazul să daţi curs impulsivităţii, deoarece aţi putea avea neplăceri serioase, mai ales cu colegii. Partenerul de viaţă ar putea avea unele câştiguri financiare care vor asigura îmbunătăţirea bugetului comun. În plan professional, vor fi multe de rezolvat, dar veţi reuşi să faceţi faţă tuturor cerinţelor, iar eforturile dv. nu vor rămâne neobservate de superiorii ierarhici.

Capricorn

Deşi interesul pentru relaţia cu persoana iubită este la fel de mare ca până acum, veţi acorda ceva mai puţin timp întâlnirilor cu aceasta. Din fericire, veţi putea miza pe sprijinul şi înţelegerea ei. Ar fi de dorit să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. Veţi primi unele propuneri pentru activităţi sociale, ceea ce v-ar putea da ocazia să cunoaşteţi oameni interesanţi.

Vărsător

Evitaţi să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece sunt persoane care nu aşteaptă decât să faceţi un pas greşit. Colaborările vă vor aduce o mulţime de avantaje şi în această perioadă. Manifestările de gelozie ale partenerului ar putea determina apariţia unor tensiuni în relaţia dv. La slujbă, situaţia s-ar putea deteriora, aşa că nu veţi putea miza pe sprijinul colegilor.

Peşti

Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi, dar mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă. La serviciu aţi putea primi noi sarcini, care se vor dovedi dificile, dar pe care le veţi rezolva din mers. Oricum, relaţia cu colegii va fi mulţumitoare, aşa că veţi putea miza pe sprijinul acestora. Veţi avea parte de un week-end relaxant, în care distraţia nu va lipsi.