Scorilo-Autocatania, la bilanţul turului


Conducerea Clubului Sportiv „Scorilo-Autocatania” Caransebeş a făcut bilanţul turului Campionatului 2010-2011, din cadrul Ligii a III-a la fotbal, Seria a V-a. Pentru o nou-promovată în acest eşalon valoric, la jumătatea campionatului, echipa caransebeşeană este situată pe un surprinzător loc trei, cu un total de 22 de puncte, în urma favoritelor la promovare, CS Luceafărul Oradea şi Fotbal Club Hunedoara. „Este o clasare meritorie, care ne-a depăşit aşteptările” a mărturisit preşedintele executiv al Clubului Sportiv Scorilo-Autocatania, Dan Vătafu.

În pauza competiţională, lotul caransebeşean se va întări cu doi sau trei jucători cu experienţă. De asemenea, se va pune accent pe promovarea juniorilor din pepiniera proprie. „Obiectivul echipei pentru returul campionatului este, situarea, la final, pe unul dintre cele trei locuri fruntaşe ale clasamentului”, a mai afirmat preşedintele executiv al Clubului Sportiv Scorilo-Autocatania, Dan Vătafu.

În prezent, ,,driverii” caransebeşeni sunt în vacanţă, reunirea lotului fiind programată pentru data de 10 ianuarie a anului viitor.

Liviu DINU