Horoscop


Berbec

Dacă partenerul nu vă dezamăgeşte, vă veţi arăta extrem de generos cu el. Dacă însă face greşeala de a vă ascunde ceva, reacţia dv. va fi dură. Vă îngrijorează sănătatea cuiva din familie. Eforturile depuse la locul de muncă îşi arată roadele. Se poate să fiţi promovat, dacă aţi făcut totul pentru a merita acest lucru. Dacă în ultima vreme nu v-aţi mai dat interesul, situaţia stagnează.

Taur

Simţiţi nevoia să vă lărgiţi câmpul de activitate şi să aveţi o viziune mai largă asupra lucrurilor. Vă remarcaţi în mediul profesional şi depăşiţi greutăţile generate de persoanele care fac presiuni asupra dv. sau care încearcă să vă înfrâneze. Este o perioadă promiţătoare pe plan sentimental, atât pentru cei care au o relaţie, cât şi pentru cei care caută persoana potrivită.
Gemeni

Partenerul consideră că aveţi ambiţii nemăsurate şi nu reuşeşte să ţină pasul cu dv. Trebuie să găsiţi o soluţie de compromise, pentru a evita o ceartă. Este o perioadă benefică din punct de vedere financiar. Sunteţi abil în negocieri, iar întâlnirile cu persoane importante vă ajută în viitor. Exprimaţi-vă cât mai clar, pentru a anula orice neînţelegeri, şi fiţi cât mai flexibil în relaţiile cu cei din jur.

Rac

Situaţia din cămin se îmbunătăţeşte. Aveţi mai mult timp pentru preocupările dv. intelectuale, fie că este vorba despre studii, fie de cultură. Cărţile, cinematograful, internetul sunt modalităţi prin care vă lărgiţi orizonturile şi vă schimbaţi părerea asupra unor aspecte ale vieţii. În relaţia de cuplu sunteţi plin de atenţii delicate faţă de persoana iubită.
Leu

Puneţi mare preţ pe relaţiile interumane, mai ales pe cele de prietenie. Aveţi parte de tot felul de ieşiri în lume şi puteţi cunoaşte o persoană care vă deschide calea către noi ascensiuni personale. În dragoste vă arătaţi mai seducător ca de obicei şi se poate ca reacţiile dv. în societate să-l deranjeze pe partener. Fiţi atent să nu provocaţi gelozia acestuia, din prea mare încredere în dv.

Fecioară

Prietenii ar putea să vă dezamăgească. Este indicat să le acordaţi totuşi şansa de a vă da o explicaţie. La serviciu vă pricepeţi să învingeţi rezistenţa unora şi să dobândiţi sprijinul persoanelor influente. Veţi duce la bun sfârşit proiecte importante. Dacă trebuie să vi se dea înapoi nişte bani, va fi nevoie de multă muncă de convingere ca să-i recuperaţi.

Balanţă

Trăiţi cu senzaţia că toţi cei din jur sunt preocupaţi să vă vorbească de rău. Se poate însă ca acest sentiment de persecuţie să nu aibă o bază reală. Încercaţi să nu vă mai concentraţi pe gândurile negative şi să acordaţi mai multă încredere celor de lângă dv. Obţineţi victorii importante pe plan profesional, mulţumită ambiţiei dv. şi faptului că nici nu concepeţi eşecul.

Scorpion

Relaţiile cu prietenii devin tensionate la începutul săptămânii viitoare, şi se poate să aveţi parte de o dezamăgire. Orice încercare de a comunica sau de a vă explica nu va fi acceptată, cel puţin deocamdată. Dacă aţi avut un program foarte încurcat în ultima vreme, veţi resimţi oboseala mai mult decât v-aţi dori. Este o perioadă bună din punct de vedere financiar, cu şanse mari de câştig.

Săgetator

Reuşiţi să echilibraţi viaţa de familie cu responsabilităţile profesionale. Vi se pare că lucrurile se aşază de la sine, şi acest sentiment de echilibru vă umple de linişte. Activităţile în aer liber vă cresc rezistenţa fizică şi vă refac tonusul. Planurile de câştig pe care vi le-aţi făcut pot da roade la acest sfârşit de an, iar reuşita acestui lucru vă binedispune. Fiţi mai puţin exigent cu cei din jur.

Capricorn

Aveţi ocazia să vă faceţi remarcat în societate. Bazaţi-vă pe modestie şi pe o abordare cât mai moderată. De Sărbători, faceţi tot posibilul să rezistaţi pornirilor gurmande, căci aţi putea lua câteva kilograme în plus. Situaţia dv. financiară va înregistra fluctuaţii, aşa că ar fi indicată multă prudenţă. Nu este un moment favorabil pentru a lua decizii în chestiunile sentimentale.

Vărsător

Este bine să vă preocupe fericirea dv., însă trebuie să ţineţi cont şi de sarcinile profesionale, pe care tindeţi să le puneţi pe un plan secundar. Sub aspect financiar, evitaţi afacerile dubioase sau investiţiile riscante. Flerul vă ajută să depistaţi din timp ceea ce merită atenţia dv. Cheltuielile vor fi destul de mari în această perioadă, iar acest lucru poate genera controverse în familie.

Peşti

Legaţi noi prietenii, care constataţi că vă sunt benefice. Este bine totuşi să nu exageraţi cu încercarea de a vă folosi de sprijinul acestor persoane pentru a obţine avantaje materiale sau profesionale. La serviciu vă arătaţi curajos, plin de iniţiativă, iar perseverenţa dv. va da roade. În viaţa sentimentală aveţi parte de o perioadă agitată, specific Sărbătorilor de iarnă.