Sâmbăta neagră


Ziua de sâmbătă, 2 noiembrie, s-a dovedit a fi una cu ghinion pentru voleiul caransebeşean. În cadrul Diviziei A2 Vest, băieţii de la Volei Club Banatul au întâlnit în deplasare, într-un meci contând pentru etapa a V-a, echipa CS Avântul Torpi MS Târgu Mureş. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-0 la seturi, însă clubul din Caransebeş va depune contestaţie la Federaţia Română de Volei, vizavi de prestaţia brigăzii de arbitri. În urma unor decizii controversate ale acestora, în cel de al treilea set, pe care băieţii antrenaţi de Pavel Craia erau pe cale să-l câştige, căpitanul Raul Oprişor a văzut cel de al doilea cartonaş roşu, fiind eliminat, moment în care meciul s-a rupt. Mai mult, şi cel de al doilea căpitan, Florin Balica, a văzut cartonaşul roşu, după ce a protestat la o decizie în care arbitrii au dat un fileu imaginar.

În etapa viitoare, băieţii de la Volei Club Banatul, care în acest campionat au trei victorii şi două înfrângeri, ocupând poziţia a şasea în clasament, vor juca acasă, sâmbătă, 9 noiembrie, cu CS Chimszed Cluj.

Tot sâmbătă, 2 noiembrie, s-a dat startul şi în Divizia A2 Vest feminin. În prima etapă, CS Banatul Caransebeş a jucat acasă cu CSU Cluj, partida încheindu-se cu scorul de 1-3. După un prim set câştigat de gazde, la diferenţă de două puncte, oaspetele s-au impus, graţie unui joc tehnic superior şi unei apărări mai bune. În etapa viitoare, programată sâmbătă, 9 noiembrie, fetele antrenate de Laura Andrei vor juca în deplasare, la CNE CSS 2 Baia Mare.

Sorin ROGOZ