O seară de neuitat pentru pensionarii din Oţelu Roşu şi de pe Valea Bistrei


Alianţa Creştin Liberală de la Oţelu Roşu şi de pe Valea Bistrei a adunat în seara de 1 octombrie, cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, peste 300 de pensionari, într-un restaurant select din oraşul oţelarilor. Amfitrioanele acestei întâlniri au fost două doamne superbe, şi la suflet şi la înfăţişare – deputat Valeria Schelean, preşedinte al PDL Caraş-Severin şi co-preşedinte al filialei judeţene a ACL, şi Magda Lungu, consilier local şi preşedintele Organizaţiei PNL Oţelu Roşu.

Atmosfera a fost una prietenoasă, fără conotaţii politice sau electorale, lucru dovedit de faptul că la această – hai să-i spunem petrecere – au fost invitaţi pensionari din Oţelu Roşu şi de pe întreaga Vale a Bistrei, indiferent de apartenenţa sau simpatiile pentru vreun partid sau altul. Un exemplu ar fi chiar persoana mea, care nu fac parte din nicio formaţiune politică.

Frumoase cuvinte şi urări de bine şi sănătate au adresat celor prezenţi Marcel Vela, primarul municipiului Caransebeş şi co-preşedinte al Alianţei Creştin Liberale Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, care a transmis şi salutul preşedintelui instituţiei, Sorin Frunzăverde, precum şi cele două amfitrioane, Valeria Schelean şi Magda Lungu. În toate discursurile s-a regăsit, parcă, acelaşi îndemn, şi anume, haideţi să uităm pentru o seară de tot ce-i rău şi urât în lumea asta, să ne simţim cu adevărat bine şi să sperăm că într-o zi chiar aşa va fi.

Nu pot să nu recunosc ceea ce, printre altele, a făcut ca acea seară să fie cu adevărat deosebită, şi anume tombola cu premii, sponsorizată de firma de cablu TV „Favorit” SRL. De asemenea, formaţia de muzică populară şi talentata cântăreaţă Mirabela Delia au contribuit la crearea unei atmosfere minunate.

Sperăm ca astfel de întâlniri să aibă loc şi la anul, precum şi în anii următori. Încă o dată, felicitări organizatorilor!

Grigore ŞTEŢCO

Liga Pensionarilor Caraş-Severin

Filiala Oţelu Roşu