Romeo Dunca, cu ochii pe drumuri şi pe organigrama Consiliului JudeţeanNoul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, a postat recent pe pagina sa de Facebook că s-a trimis la ADR Vest o listă cu un număr consistent de solicitări în vederea realizării de obiective de investiții în exercițiul 2021-2027.
„Astfel, pe lângă cele 19 segmente de drumuri județene, se caută formula pentru a fi introdusă și bucata de drum de 10,8 km ce face legătura între Poiana Mărului şi Muntele Mic. Cei 500 de kilometri de trasee asfaltate propuse pentru biciclete vor transforma județul Caraș-Severin în raiul celor care vor să cunoască peisajul şi frumuseţile cărăşene la ghidonul bicicletelor simple sau electrice, poposind mai apoi în pensiuni cu meniu tradițional şi produse bio din gospodăriile localnicilor”, a scris Romeo Dunca.
De asemenea, noul preşedinte al Consiliului Judeţean a mai anunţat că noua organigramă la care se lucrează va aerisi instituția şi va da șanse doar celor competenţi şi dornici de lucru să se afirme în folosul cetățeanului, căruia, în sfârşit, i-a venit rândul să fie respectat.
„Descoperim lucruri interesante şi abia aşteptăm să verificăm veridicitatea lor”, mai scrie Romeo Dunca. (B. Meteş)