11 milioane de lei pentru PNDL, în Caraş-SeverinÎn cursul săptămânii trecute, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei a virat 396.010.339 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 538 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală.
Conform declaraţiilor lui Andrei Ungur, subsecretar de stat în cadrul ministerului, pentru lucrările din Caraș-Severin este vorba de peste 11 milioane de lei, finanțările făcându-se în funcție de stadiul execuției lucrărilor și de verificările efectuate de Inspectoratul de Stat în Construcții.
„În Caraș-Severin există proiecte depuse spre finanțare și care trebuie finalizate până la sfârșitul acestui an prin PNDL, în valoare de 320 de milioane de lei, pentru care mai sunt necesare 86 de milioane de lei. Cele 11 milioane de lei despre care vorbim vor merge către aproximativ 20 de lucrări din 14 localități din Caraș-Severin, respectiv Reșița, Oravița, Berzasca, Berzovia, Buchin, Ciudanovița, Coronini, Dalboșeț, Marga, Măureni, Pojejena, Sasca Montană, Turnu Ruieni şi Vermeş, dar și la Consiliul Județean”, ne-a mai spus Andrei Ungur. (B. Meteş)