Revanşa


Muncitorul Reşiţa – FC Caransebeş 2-1

Sâmbătă, 11 august, pe stadionul din Baza sportivă de la Minda s-a jucat returul amicalului dintre Muncitorul Reşiţa şi formaţia FC Caransebeş, după ce, în urmă cu două săptămâni, gugulanii se impuseseră cu 3-1, în Balta Sărată. De această dată, pentru a-i putea vedea la lucru pe toţi jucătorii aflaţi în probe, oficialii celor două echipe au convenit ca meciul să se dispute pe durata a trei reprize de câte 35 de minute.

Gazdele au dominat începutul de partidă, însă, cu toate acestea, prima fază de poartă a aparţinut caransebeşenilor, şutul lui Suru, din minutul 3, puţin din afata careului, trecând razant cu bara transversală. Reşiţenii au replicat în minutul 7, atunci când Avramovici a pătruns pe stânga şi a tras bine, pe jos, însă Cioloca a reuşit să respingă.

Spre finalul primei reprize, gazdele au pus din nou presiune pe gugulani. Astfel, în minutul 22, Beică i-a aşezat balonul lui Dobre, torpila acestuia, de la 35 de metri, fiind prinsă de Cioloca.

Scorul a fost deschis în minutul 64, de către gugulani, Bârsan reluând cu capul o centrare venită de pe dreapta, de la Firoiu.

Debutul ultimei părţi a jocului a fost marcat de lovitura de cap a lui Staicu, din minutul 75, Giurcanu scoţând spectaculos de sub bară. De partea cealaltă, în minutul 80, Socaci a avut un reflex de excepţie, atunci când Dobre a reluat din cădere, de la doar 10 metri, centrarea de pe dreapta a lui Vasiliu, tânărul portar caransebeşean respingând, în ultimul moment, cu piciorul.

La faza imediat următoare, Socaci nu a mai fost la fel de inspirat, Vasiliu reuşind să-l învingă cu un şut din afara careului, aducând egalarea. Muncitorul a trecut în avantaj în minutul 92, în urma unui penalty dictat după un fault în suprafaţa de pedeapsă asupra lui Ţimbota, transformat de Doană.

Mai multe, puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului nostru, care va apărea joi, 16 august.