Prins la Caransebeş după ce a omorât o fetiţă pe „zebră”


Vineri, 21 noiembrie, la Oţelu Roşu a avut loc un accident în urma căruia o fetiţă de numai 7 ani şi-a pierdut viaţa. Medicul Gheorghe Beg, în vârstă de 53 de ani, şeful Secţiei de Urologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, se întorcea de la Cluj, unde participa la cursuri pentru specializarea de laparoscopie urologică, iar la Oţelu Roşu a lovit în plin copila care traversa strada în mod regulamentar. Chiar dacă Ambulanţa a ajuns imediat la locul accidentului, în ciuda manevrelor de resuscitare, medicii nu au mai putut face nimic pentru fetiţă, care, se pare, provenea dintr-o familie defavorizată.

Realizând ce tragedie produsese, Gheorghe Beg a fugit imediat de la locul faptei, fiind oprit de poliţişti abia la intrarea în municipiul Caransebeş, după care a fost dus la sediul Poliţiei, pentru audieri.

Reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, Gheorghe Beg a fost prezentat de Parchet instanţei, cu cererea de arestare a acestuia la domiciliu. Judecătorii din Caransebeş au respins sâmbătă măsura solicitată de procurori, astfel că medicul Gheorghe Beg va fi cercetat în stare de libertate. (B. Naum)