Şi voleiul dezamăgeşte, nu-i aşa?


Volei Club Banatul Caransebeş – Unirea Dej 0-3

În etapa cu numărul 7 a Diviziei A1 de volei masculin, Banatul Caransebeş a întâlnit sâmbătă, 22 noiembrie, în Sala Polivalentă din Pipirig, pe Unirea Dej, echipă aflată pe locul 9 al clasamentului, cu o treaptă în faţa gugulanilor. În mod surprinzător, caransebeşenii au pierdut partida la un scor care nu mai are nevoie de niciun fel de comentariu, 0-3, pe seturi 25-27, 7-25, 23-25, chiar dacă porneau favoriţi şi intenţiile lor declarate erau de a obţine o victorie de care aveau foarte mare nevoie.

Cum însă socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg, elevii lui Dan Banu au jucat slab, părând o echipă obosită, defensivă, cu doar puţine reuşite în atac, de partea cealaltă oaspeţii luptând pentru fiecare punct. La final, cei aproximativ 500 de spectatori i-au aplaudat pe jucătorii ardeleni, iar staff-ul caransebeşean a refuzat să facă vreo declaraţie cu privire la acest meci sau la intenţiile de viitor ale conducerii clubului.

După şapte etape, Volei Club Banatul Caransebeş ocupă locul 10 în clasament, iar în runda a opta, programată sâmbătă, 29 noiembrie, gugulanii vor juca în deplasare, la Steaua Bucureşti, echipă aflată pe ultimul loc în Divizia A1. (S. Rogoz)