Prea cald pentru luna mai. Şi prea greu…


caransebes giarmata 3Millenium Giarmata – FC Caransebeş 4-1 (1-1)

În cadrul etapei cu numărul 23 a Ligii a III-a, FC Caransebeş a întâlnit vineri, 10 mai, în deplasare, pe ocupanta locului 3 al clasamentului, Millenium Giarmata, într-o partidă extrem de importantă pentru gugulani, în perspectiva menţinerii în cel de al treilea eşalon fotbalistic al ţării.

Gazdele au deschis scorul în minutul 30, când, la o angajare în adâncime, gugulanii au făcut pasul la ofsaid, Socaci a ieşit ezitant la 16 metri, Călin reuşind să înscrie.

În minutul 36, caransebeşenii au beneficiat de o lovitură liberă, şutul-centrare al lui Ganea fiind deviat în poartă dintr-un buchet de jucători, oaspeţii restabilind astfel egalitatea pe tabela de marcaj.

Repriza secundă a debutat cum nu se poate mai prost pentru oaspeţi. Astfel, în minutul 48, la o imprudenţă, Dodoacă a văzut al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu. Cu toate acestea, ocaziile mai importante au aparţinut gugulanilor.

Prima fază din repriza secundă la poarta oaspeţilor s-a consemnat în minutul 58, când, după un fault comis de Firan asupra lui Rosenblum, în suprafaţa de pedeapsă, s-a acordat penalty. A executat Leucă, în stânga lui Socaci, şi scorul a devenit 2-1.

Odată cu trecerea timpului, au apărut schimbările în ambele formaţii, meciul părând că decurge spre o victorie la limită, dar liniştită, a gazdelor, însă, în minutul 90, Dragu l-a faultat în careu pe Gideon, lovitura de la 11 metri fiind executată de acelaşi Leucă, acesta înscriind printr-o „scăriţă”.

Ultima fază notabilă a meciului a adus şi golul cu numărul 4 pentru gazde. În minutul 90+2, Călin a preluat o centrare venită de pe dreapta şi, cu un şut de la 16 metri, a pus capăt unui meci în care gugulanii aveau mare, mare nevoie de puncte.

Mai multe amănunte despre acest meci puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului, care va apărea pe piaţă joi, 16 mai.