Horoscop


Berbec

Cheltuielile pe care le aveţi sunt desul de consistente şi nu vă permit să faceţi o investiţie de mai mare anvergură. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile, aşa că, dacă aveţi de luat o decizie importantă, conjunctura astrală vă va avantaja. Compania partenerului se va dovedi benefică în a doua parte a intervalului şi vă va ajuta să depăşiţi o situaţie delicată.

Taur

Aţi putea primi o sumă de bani care v-ar permite să puneţi în practică unul dintre proiectele dv. mai vechi. Vi se va face o propunere de colaborare ce se arată foarte promiţătoare, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Este posibil să aveţi o mică escapadă sentimentală. Atenţie mare, căci o vorbă spusă la întâmplare v-ar putea strica relaţiile cu cei din colectiv.

Gemeni

Veţi avea parte de o săptămână agitată, în care veţi avea de făcut o mulţime de mărunţişuri. Dar, cum este de aşteptat, sunteţi pregătit, atât fizic, cât şi psihic. Aveţi grijă, căci sunt posibile încurcături legate de acte sau o comunicare defectuoasă cu cei din anturajul apropiat. N-ar strica să vă păstraţi ceva timp pentru o activitate relaxantă, măcar spre sfârşitul intervalului.

Rac

Din nou, situaţia financiară va reveni în atenţia dv. Este posibil ca o sumă de bani să fie blocată şi să nu puteţi intra în posesia ei. Aveţi o mulţime de treburi trecute pe ordinea de zi, ceea ce vă va obosi, cu atât mai mult cu cât nu veţi găsi pe cineva cu care să împărţiţi treaba. În familie, situaţia este destul de tensionată. Timpul liber ar putea fi folosit pentru a sta cu partenerul.

Leu

Traversaţi o perioadă în care, deşi munciţi mai mult, totul se rezolvă mai târziu. Perseverenţa vă poate aduce o mulţime de realizări; în schimb, nerăbdarea şi intoleranţa vă pot încurca lucrurile chiar mai mult decât vă puteţi imagina. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate nouă în plan profesional, nu vă aşteptaţi la rezultate imediate. Petreceţi momente agreabile în familie.

Fecioară

Ar fi cazul să vă preocupaţi mai mult de aspectul exterior. Dacă în program veţi trece şi activităţi relaxante, vă va fi mult mai uşor să vă regăsiţi echilibrul interior. Dacă doriţi să lămuriţi ceva cu o persoana iubită, este bine să ştiţi că nu v-aţi ales momentul potrivit. Starea fizică nu este nemaipomenită, caz în care ceva mai multă odihnă ar fi extrem de binevenită.

Balanţă

Energia este la limita inferioară, aşa că nu vă apucaţi de nimic din ceea ce v-ar putea suprasolicita. Adoptaţi politica paşilor mărunţi şi veţi avea mai multe satisfacţii. Aţi putea primi un ajutor substanţial de la colegi. Nu insistaţi asupra detaliilor, deoarece riscaţi să pierdeţi din vedere esenţialul. O cunoştinţă mai veche vă va da un semn de viaţă, ceea ce va fi o surpriză pentru dv.

Scorpion

Prietenii vă vor face o invitaţie care vă tentează, dar vă gândiţi că s-ar putea să nu mai finalizaţi ceea ce v-aţi propus. Profitaţi de ocazie, pentru a face cunoştinţă cu alte persoane, cu care aţi putea avea discuţii interesante. În anturajul apropiat vor exista unele animozităţi, dar nu este cazul să interveniţi, căci nu veţi reuşi decât să încingeţi inutil spiritele.

Săgetător

Aveţi spor în ceea ce priveşte operaţiunile casnice, aşa că vă va mai rămâne timp şi pentru relaxare. Prezenţa dv. tonică nu va trece neobservată. În ceea ce priveşte chestiunile profesionale, fiţi mai conştiincios, căci aţi putea avea parte de un dialog pe ton mai înalt cu superiorii ierarhici. La serviciu, cineva încearcă să vă pună beţe-n roate. Vă bucuraţi de un statut de invidiat în societate.

Capricorn

S-ar putea să aveţi idei noi, pe care să le prezentaţi şi altora. Trăiţi o emoţie puternică, şi aceasta v-ar putea ajuta să realizaţi ceva mai deosebit, să daţi dovadă de un plus de creativitate. La serviciu nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vizeze o realizare imediată. Aveţi o mulţime de sarcini de îndeplinit, însă atmosfera de acasă nu este cea mai potrivită pentru realizarea lor.

Vărsător

Veţi avea o săptămână plină, în care nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Energia vă susţine în tot ce faceţi, dar şi prietenii vor fi de partea dv. măcar cu vorba, dacă nu cu fapta. Relaţiile cu colaboratorii vă vor aduce satisfacţiile scontate, indiferent că este vorba de comunicare sau bani. La serviciu veţi avea parte de multe frecuşuri. Petreceţi-vă puţin timp în aer liber sau cu partenerul.

Peşti

Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dv. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi indicat să daţi dovadă de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce încercaţi să faceţi. Dacă doriţi, puteţi să întreprindeţi ceva nou, dacă vă face plăcere. Evitaţi să faceţi cheltuieli pe care nu vi le puteţi permite.