PNL Caraş-Severin face precizări


Văzând unele informații eronate apărute în presă, facem cuvenitele precizări:

– Nu există nicio decizie a Biroului Politic Național de colaborare cu PSD, în niciun mod, așa cum a apărut eronat pe site-ul de știri Cărăşanul că a spus un coleg liberal din Reșița.

PNL luptă împotriva PSD la nivel local, județean și național, deoarece PSD este partidul care nu duce România pe drumul cel bun.

– Cei trei primari liberali din Forotic, Ramna și Grădinari, care au colaborat cu 
PSD în 2018, au fost demiși din toate funcțiile politice din Partidul Național Liberal, nu aşa cum susține într-un articol de pe site-ul
Express un coleg primar, cum că nu ar fi fost sancţionaţi, probabil nefiind la curent cu activitatea BPJ. La fel cum nu mai ştie că Valeria Schelean, în urma jignirilor aduse de un coleg din Moldova Nouă, nu a mai candidat pentru vreo funcție în BPJ, deci nu avea ce sancțiune să primească pentru vreo absență.

– Ședința de BPJ a PNL Caraş-Severin din data de 11 decembrie, la care au participat 
24 de membri din 37 (11 lipsind motivat și doi nemotivat), a decis cu unanimitate de voturi numirea unui Birou Interimar la Caransebeș pentru a îmbunătăți activitatea politică la nivelul organizației.

– Insinuarea că ar fi vreo fractură politică în BPJ şi un prim-vicepreședinte a absentat intenționat sau nu știa despre ce discutăm este tot o informație falsă apărută în același interviu, dl. Popa fiind la curent cu subiectul, iar absența sa a fost absolut motivată. La fel de motivată ca și a celorlalţi colegi care au absentat din cauze obiective, domnii Cristian Gâfu, Viorel Bașag, Ghiță Sporea sau Ioan Miloș, toți știind subiectul Caransebeș şi fiind de acord telefonic cu măsurile de resetare a Organizației locale.

Atenționăm colegii care mai doresc să spună lucruri neadevărate, sau să facă afirmații publice incorecte, că aduc prejudicii electorale tuturor organizațiilor din filială și încalcă flagrant Statutul PNL.

Totodată, aducem la cunoştinţa tuturor membrilor PNL că în ședința BPJ de vineri, 11 ianuarie 2019, a fost stabilită cu unanimitate de voturi Echipa de coordonare a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, în următoarea formulă: Șef campanie electorală – Marcel Vela, Responsabil comunicare – Horia Irimia, Mandatar financiar – Valentina Maresz, Trezorier – Daniel Surdu, Coordonator tehnic al campaniei, comunicare internă – Ovidiu Rădoi, Responsabil juridic – Dan Stan, Responsabil organizare evenimente – Adi Dacica, Responsabil campanie municipiul Reşiţa – Ioan Popa, Responsabil campanie zona Reșița – Jaro Marşalik, Responsabil campanie municipiul Caransebeș – Andrei Ungur, Responsabil campanie zona Caransebeş – Marius Isac, Responsabil campanie zona Bocșa – Florentin Bocșan, Responsabil campanie Valea Bistrei – Doru Cîrdei, Responsabil campanie zona Herculane – Cristian Miclău, Responsabil campanie Valea Almăjului și Anina – Gheorghe Românu, Responsabil campanie Clisura Dunării – Adrian Torma, Responsabil campanie Valea Carașului – Ion Miloș.

BIROUL DE PRESĂ AL PNL CARAŞ-SEVERIN