„Peste 95 la sută, vom promova!”


Băieţii de la Volei Club Banatul Caransebeş au disputat vineri, 7, şi sâmbătă, 8 martie, două meciuri din prima fază a turneului play-off, cu arădenii de la ProVolei, ambele partied pe teren propriu. Sportivii antrenaţi de Pavel Craia au câştigat ambele întâlniri cu acelaşi scor, 3-0 la seturi.

Pentru voleibaliştii caransebeşeni urmează acum turneul de la finele lui martie, când vor disputa meciurile pentru a ajunge la barajul de promovare cu Universitatea Timişoara, LAPI Dej şi învingătoarea dintre LPS Bihorul Oradea şi Chimszed Cluj-Napoca.

Începând din retur, n-am mai pierdut niciun set, nici acasă, nici în deplasare. Vă pot spune că Turneul 1-4 vine la Caransebeş sută la sută, iar următorul turneu, barajul cu Steaua şi Ploieşti, sper să-l aducem la Lugoj, e cea mai bună variantă. Turneul de promovare va fi în perioada 2-4 mai şi, împreună cu Consiliul Local şi Primăria municipiului Caransebeş am hotărât să jucăm meciurile de calificare la Lugoj, deoarece sala are parchet, iar publicul de acolo e un bun cunoscător de volei şi sunt convins că vor veni mult mai mulţi spectatori decât ar fi venit la Reşiţa. În privinţa promovării, eu zic că peste 95 la sută, în campionatul viitor vom evolua în Divizia A1. Am discutat şi cu domnul primar Vela, care ne-a asigurat că municipalitatea va fi alături de noi şi în acest demers”, ne-a spus Cristian Stepanescu, preşedintele Volei Club Banatul Caransebeş.

Sorin ROGOZ