Rotariu contra… Rotariu


Vineri, 7 martie, în Liga a III-a s-a disputat etapa cu numărul XVII, în care formaţia FC Caransebeş a stat. În aceste condiţii, staff-ul echipei a organizat un meci de verificare, în compania primei clasate din Liga a IV-a, Metalul Oţelu Roşu, disputat în capitala Văii Bistrei şi încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea gugulanilor, pentru care au marcat Steop (min. 80) şi Negoescu (min. 88).

În etapa a XVII-a a Seriei a IV-a a Ligii a III-a, de vineri, 7 martie, s-au înregistrat următoarele rezultate: Muncitorul Voinţa Lupac – Becicherecu Mic 2-3; Pandurii Tg. Jiu II – Jiul Rovinari 2-3; AFCM Gloria Reşiţa – Vulturii Lugoj 2-1; Millenium Giarmata – Ştiinţa Turceni 3-3.

În clasamentul seriei conduce în continuare FC Caransebeş, cu 37 de puncte, urmată de Mama Mia Becicherecu Mic şi FC Hunedoara, ambele cu câte 33 de puncte, şi Millemiun Giarmata, cu 26 de puncte.

În etapa viitoare, a XVIII-a, care se va disputa vineri, 14 martie, de la ora 15, FC Caransebeş va juca un meci deosebit de interesant, în deplasare, la Vulturii Lugoj, echipă antrenată de nimeni altcineva decât Ilie Rotariu, fratele noului tehnician al gugulanilor. Celelalte partide sunt: Jiul Rovinari – AFCM Gloria Reşiţa; Ştiinţa Turceni – Pandurii Tg. Jiu II; Mama Mia Becicherecu Mic – FC Hunedoara; echipa Muncitorul Voinţa Lupac va sta.

Sorin ROGOZ