Horoscop


Berbec

Comunicarea cu cei din jur va fi ceva mai dificilă. Atât colegii, cât şi partenerul şi-ar putea exprima nemulţumirea în legătură cu comportamentul dv. autoritar. Cineva care nu prea vă iubeşte încearcă să vă bruieze iniţiativele, însă nu va fi perseverant şi lucrurile vor evolua aşa cum vă doriţi. Fiţi atent la sănătate, deoarece din această direcţie ar putea apărea neplăceri. Încercaţi să vă relaxaţi mai mult alături de familie.

Taur

Este posibil să aveţi unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă sau cu superiorii ierarhici. Superficialitatea de care daţi dovadă adesea vă poate încurca serios planurile. Calităţile dv. intelectuale vor ieşi totuşi în evidenţă, dar pentru a avea şi succes ar fi bine să vă asociaţi cu o persoană de încredere. N-ar fi exclus să vi se propună o colaborare profitabilă.

Gemeni

Sunteţi nemulţumit că lumea nu vă împărtăşeşte părerile, deşi dv. aveţi idei excelente de a câştiga mai mulţi bani. Vă pândeşte chiar o criză de personalitate, care v-ar putea aduce în situaţia de a avea discuţii neplăcute cu multă lume. Încercaţi să fiţi mai calm, gândiţi-vă că numai perseverenţa vă poate ajuta să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Unul dintre proiectele dv. mai vechi ar putea prinde contur.

Rac

Aveţi spor în ceea ce priveşte activităţile gospodăreşti, aşa că vă va mai rămâne timp şi pentru ceva distracţie. Prezenţa dv. fermecătoare nu va trece neobservată în anturajul din care faceţi parte. În ceea ce priveşte chestiunile profesionale, fiţi mai conştiincios, căci aţi putea avea parte de un dialog cu superiorii ierarhici. În plan financiar, cineva încearcă să vă pună beţe-n roate.

Leu

Chiar dacă nu v-aţi programat o deplasare, veţi fi nevoit să o faceţi. Dacă aveaţi de obţinut o aprobare, şansa vă va surâde, cu condiţia să daţi dovadă de calm şi răbdare. Colaborările nu vă avantajează în această perioadă. Este posibil să vi se facă o propunere interesantă, dar ar fi bine să nu daţi un răspuns imediat; încercaţi să mai trageţi de timp, eventual sfătuiţi-vă cu un partenerul.

Fecioară

Vi se va face o propunere de colaborare pe care ar fi bine să o analizaţi cu atenţie. Este adevărat că aceasta v-ar putea aduce ceva câştiguri, dar trebie să ţineţi cont şi de riscuri. Partenerul de viaţă va avea parte de un câştig suplimentar. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, mai ales în a doua parte a intervalului. Sunteţi epuizat fizic şi de aceea s-ar putea să nu prea aveţi chef de treabă.

Balanţă

Este posibil să faceţi unele schimbări pe care le aveaţi în plan de mai mult timp. De asemenea, aţi putea purta negocieri în care veţi da dovadă de inspiraţie. Starea sănătăţii dv. se va îmbunătăţi în această perioadă. În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, eforturile pe care le veţi face vor fi apreciate de întregul anturaj. Persoana iubită vă este alături în tot ce întreprindeţi.

Scorpion

În această perioadă ar fi bine să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii; neglijenţele v-ar putea costa mult, într-un viitor nu prea îndepărtat. Veţi primi o sumă de bani pe care aţi putea-o utiliza pentru a vă satisface un moft sau poate veţi avea un câştig oarecum neaşteptat. Nu este cazul să vă implicaţi în mai multe activităţi odată, pentru că s-ar putea să nu finalizaţi nici una.

Săgetător

Este o perioadă bună pentru a vă ocupa mai mult de propria persoană. O vizită prin magazine v-ar putea da ocazia să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. Relaţia cu partenerul va fi pusă la încercare din cauza unei vorbe spuse la întâmplare. Nu este cazul să vă pripiţi cu concluziile, ci mai bine lăsaţi timpul să aibă ultimul cuvânt. Aveţi nevoie de o perioadă de respiro, pentru a vă pune ideile în ordine.

Capricorn

Relaţia cu persoana iubită are şanse să se îmbunătăţească, cu condiţia să nu daţi curs impulsivităţii verbale. Veţi avea parte de un eveniment căruia nu vă va fi uşor să-i faceţi faţă, dar până la urmă vă veţi descurca. În general, relaţia cu colegii vă va avantaja în această perioadă. La sfârşitul intervalului, veţi primi un cadou, de care vă veţi bucura cum nu aţi mai făcut-o de mult.

Vărsător

În anturajul apropiat este posibil să apară discuţii în contradictoriu şi ar fi bine să nu intraţi în polemici. În gospodărie aţi cam rămas în urmă cu activităţile; în cazul în care doriţi să faceţi unele schimbări, puteţi miza pe sprijinul celorlalţi membri ai familiei. În plan financiar, aţi putea avea o reuşită. N-ar fi exclus nici să primiţi o sumă de bani de la o rudă apropiată.

Peşti

Aveţi tendinţa de a vă implica în activităţi dintre cele mai diverse şi asta v-ar putea obosi peste măsură. Ar fi de dorit să fiţi cât se poate de prudent şi să evitaţi să vă asumaţi responsabilităţi prea mari. Fără să refuzaţi nimic, încercaţi să trageţi de timp câteva zile. Acasă s-ar putea deteriora câte ceva, dar nu este cazul să vă enervaţi. Dacă aţi avea mai multă înţelegere pentru cei din jur, ar fi mai bine pentru toată lumea.