O bucurie pentru cei mai puţin norocoşiLa sfârşitul săptămânii trecute, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Marius Isac, însoțit de membrii unei biserici locale din Caransebeș, a efectuat o vizită la Centrul de Îngrijire și Asistență a Persoanelor Adulte cu Dizabilități „Sfinții Constantin și Elena” din municipiu.
„Prin vizita noastră am dorit să aducem o bucurie celor mai puțin norocoși, un zâmbet acelora care trec prin momente mai puțin fericite. Vom continua seria acestor acțiuni în toate centrele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin. M-am bucurat să văd implicarea personalului angajat și strădania acestora în a le oferi celor din centru un loc unde să se simtă ca acasă”, a declarat Marius Isac.
Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „Sfinții Constantin și Elena” Caransebeș, unitate aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, are o capacitate de 30 de locuri, în momentul de față fiind ocupate 26, beneficiarii fiind persoane cu handicap grav și accentuat. (G. Luca)